Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yol yapım çalışmaları kapsamında Bertiz Karamanlı-Kısık Yolunda genişletme çalışmaları tamamlanan alanlarda filler malzeme serimi aralıksız olarak devam ediyor.

Bertiz bölgesinde Karamanlı Mahallesine ulaşımı sağlayan mevcut yolda genişletme çalışmalarına başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 17 kilometrelik yolda bir taraftan genişletme çalışmaları bir taraftan da filler serme ve sıkıştırma çalışmalarını yürütüyor.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yürütülen çalışmalarda bir taraftan genişletme çalışmaları yürütülürken, diğer taraftan çalışmaları tamamlanan bölgelerde kumlama ve bakım çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan Elbistan İlçesi Çatova Mahallesi yolunda ise yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ekinözü İlçesine bağlı Kürtül, Kullar ve Yanıklar Mahalleleri arasında yol yapım çalışmaları kapsamında çalışmalarına devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, mevsim şartlarının müsait olduğu bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi