Pazarcık Belediyesi’nin Pazarcıklılara dev bir sosyal donatı alanı olarak kazandırdığı,  Ulubahçe Mahallesindeki Sapaca Mesire Alanı daha iyi hizmet verebilmek için tadilata girdi.

Tatil günlerinde dolup taşan, vatandaşın stres atıp, piknik yaptığı mesire alanı, hafta sonları vatandaşların Aşırı yoğunluktan dolayı yıpranan yeşil alanların daha iyi bir görünüme kavuşması için çalışmalara başlayan Başkan Bozdağ, onarımın ardından mesire alanının yeniden hizmete açılacağını bildirdi.

Ayrıca mesire alanında inşaat işleri, elektrik tesisatı kontrolleri, sulama sistemleri onarımı, boyama işlemleri, yeşil alan dinlendirilmesi ve yenilenmesi gibi birçok çalışma da yapılarak Pazarcık'ın daha güzel ve temiz bir görüntüye kavuşması sağlanacak. Tadilatın ardından yenilenen mesire alanı, kapılarını tekrar piknikçilere açacak.



Ulu bahçe Mahallesindeki Mesire Alanında incelemelerde bulunan Başkan Bozdağ Yapılacak olan Çalışma ile birlilikte Günlük hayatın koşuşturması arasında yorulan insanların, nefes alabilecekleri ortamlar oluşturmak ve Pazarcık' ın doğal güzelliğinden faydalanmak amacı ile yeniden tadilat çalışmalarının başlanacağını bu mesire alanın Pazarcık İlçesin doğal güzelliğini bozmadan ve özüne yakışır bir şekilde yapacaklarını söyledi.

Mesire alanları vatandaşların piknik sohbetleri için yeni durakları olacak. Tarihi mekânlarımızdan bir olan ve konumu itibariyle tüm doğa güzelliklerin ayaklar altına serildiği Ulu bahçe Mahallesi sapaca mevki de yeni bir düzenleme ile oturma ve piknik alanı olarak yeniden tekrar hizmete başlayacak. Pazarcık'ın yeni sosyal donatı alanlarına bir hayli ihtiyacı olduğunu ve vatandaşların piknik yapmak için yer sıkıntısını çektiğini söyleyen Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ Pazarcık İlçemizin doğal güzellikleri ile bölgesinde cazibe merkezi olan bir ilçe. Bizde bu güzelliklere estetik dokunuşlar yaparak, hem ilçe halkımızın hem de ilçe dışından gelen misafirlerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri ferah ve nezih ortamlar oluşturmak için çalışıyoruz” dedi.  bu kapsamda İlçemizde bulunan sapaca mesire alanında yeniden Çalışmaların başladığını belirten Bozdağ kısa süre sonra mesire alanlarının hizmete gireceğini açıkladı.

Editör: Haber Merkezi