Kahramanmaraş Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bugüne kadar çok sayıda öğrenci yetiştiren, Türkiye, Avrupa ve uluslararası Dünya Boks şampiyonasına sporcular gönderen Boks Antrenörü Ömer Köse, İlimizde GYM-BAĞCI Spor salonu, Bağcı Emlak Gayrimenkul ve Danışmanlık hizmeti veren Mehmet Bağcı, Şefik Musli ve Zübeyde Karakoyun’u ziyaret etti. Köse, ziyaretiyle ilgili şunları dile getirdi; “Sporu ve sporcuyu seven aynı zamanda örnek bir davranış sergileyen bir iş adamı. Bir yılı aşkın süre bu şekilde sporcularımıza destek sağladı. Spora ve sporcuya olan yaklaşımı bizleri sevindirirken aynı zamanda bizlere moral motivasyon yönünde maddi manevi her zaman destek oldu. Öncelikle ben buradan Mehmet Bağcı, Şefik Musli, Zübeyde Karakoyun ve gurbetçi iş adamları Ahmet, Çağatay, Nazmi, Mesut, Zeki, Bülent ve Haydar salonumuza ve sporcumuz Halil Bucak kardeşime yapmış oldukları katkılarından ve sponsorlukların dan dolayı kurumum ve şahsım adına çok teşekkür ederim” dedi.

“YAPILAN DESTEK VE VERİLEN HİZMET UNUTULMAMALI”

Yapılan destekler unutulmamalı diyen Boks Antrenörü Ömer Köse, sözlerinin devamında ise sponsorluklar ve verilen hizmetlerle ilgili şunları aktardı: “Gerek Sporcularımız gerekse salon malzemelerimizin eksiklerini giderme konusunda hep yanımızda oldu. Boks müsabakalarına katılan sporcu kardeşlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak daima elleri üzerlerinde oldu. Sadece sponsor olmakla kalmayıp, Gençlik spor İl Müdürlüğümüzün Merkez Spor salonunda boks dalında antrenmana gelen öğrencilerimizin eksiklerini boks malzemesi sponsorluğunu da üstlendi. Salonumuzun tüm eksiklerini tamamlayarak, sporcularımızın en iyi şekilde çalışmasına katkı sağladı. Türkiye Şampiyonası müsabakalarına hazırlanan Halil Bucak, kardeşimize ve geçtiğimiz dönemlerde üniversiteler arası dünya boks şampiyonasına katılan Muhammed Tayyar Türkoğlu’na büyük destek verdi. Şimdi ise Halil Bucak, sporcumuzun sponsorluğunu üstlendi.  Bunlar bizim için sporcularımız için çok güzel şeyler. Yapılan hizmet verilen emek ve destek asla unutulmamalı diyorum. Mesela bizim önceki boks spor salonumuz merdiven altı bir yerdi. Şimdi ise merkez spor salonumuzda geniş, ferah küçüklerin ve yetişkinlerin rahat bir şekilde antrenman yapabileceği boks salonumuz oldu. Allah razı olsun Cemil Boz müdürümüzden Boks spor dalında öğrencilerimize ve bizlere gençlik spor il müdürlüğü merkez spor salonunda eğitim vermememizi sağladığı için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.  Yine bu güne kadar sporcularımıza destek olan Boks İl Temsilcimiz Bekir Türkoğlu’na emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” şeklinde ifade etti.

BUCAK, “HEDEFİM ŞAMPİYON OLMAK”

Kahramanmaraş Gençlik Spor İl Müdürlüğü Merkez Spor salonunda Boks Antrenörü Halil Bucak, Sporcu olarak hayalini kurduğum hedefimde şampiyon olmak var diyerek hayalini şu şekilde anlattı; “Başta eğitim hayatı olmak üzere bütün sosyal alanlarında akademik alanda sporcu olmak bana çok şey kattı. Şimdi gideceğim turnuva, Türkiye Şampiyonası. Türkiye şampiyonasındaki hedefim şampiyon olmak. Bu turnuvaya Antrenörüm ve benim için çok fazla değeri olan, hocam Ömer Köseyle, birlikte hazırlanıyoruz. Öncelikle hedefimiz Avrupa Şampiyonası ardından 2024 olimpiyatlarına hazırlanmak. Tabi bunun için çok çalışmamız gerekir. Allah razı olsun Ömer hocamdan beni Türkiye Boks Şampiyonası ve 2024 Avrupa olimpiyat şampiyonasına Boks müsabakalarına hazırlıyor. Bu bizim ilk hedefimiz, bu hedefe birlikte yürüyerek gerçekleştirmek istiyoruz. Bana bu yolda her an yanımda olan Antrenörüm Ömer Köse hocama, aynı zamanda bugüne kadar benden desteklerini esirgemeyen sponsorlarıma ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadesine yer verdi.

 “BU BAŞARI, HEPİMİZİN BAŞARISI DEMEKTİR”

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Bağcı, Sporun ve sporcularımızın yanında olmak bizleri mutlu ediyor şeklinde konuştu; “Bugün bizlere teşekkür ziyaretinde bulunan Kahramanmaraş Gençlik Spor İl Müdürlüğü Merkez Spor salonu Boks Antrenörü Ömer Köse ve Antrenör Halil Bucak, kardeşime çok çok teşekkür ederim. Elbette sporcumuza sponsor olmak güzel bir duygu. Ben isterim ki, bizim genç, yetenekli ve başarılı kardeşlerimize daha fazla destek olup onların başarılarını birlikte kutlayıp onlarla birlikte mutlu olalım. Dünya şampiyonu olmak Türkiye’nin gururu demektir. Başarı başarıyı getirir. Bu başarı hepimizin başarısı demektir. Sponsorluk önemli bir şeydir. Ben bunu sporcu olduğum dönemlerde gördüm ve yaşadım. O yüzden bir sporcu kolay kolay yetişmiyor. Ben destek olmasam veya birileri gereken desteği sağlayamazsa bu genç sporcularımız dalında başarıyı ve şampiyonluğu nasıl yakalayabilir. Ben ve gurbetçi arkadaşlarım, bu düşünceyle Allah (c.c.) izin verdiği sürece sporcu kardeşlerimize her zaman destek olmaya çalışacağız. Ben bu vesileyle Halil Bucak kardeşimin önümüzdeki günlerde katılacağı, Türkiye Boks Şampiyonası ve ardından katılacağı Boks 2024 Avrupa Olimpiyat şampiyonasında başarılı olup, ülkemize şampiyon olarak dönmesini bekliyorum”dedi.

Editör: Haber Merkezi