Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, bugüne kadar ilçede birçok spor alanları, dinlenme alanları, yeşil alanlar ile çocuk oyun alanları oluşturdu.

Başkan Okumuş, İlçenin en prestijli projelerinden olan kent meydanı ile Atlı ve Okçuluk eğitim merkezine bağlayan dere kenarı boyunca yürüyüş alanları ve park çalışmasını yerinde inceledi.



Konuyla ilgili açıklama yapan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş şunları kaydetti; Bu parkımızı bu sene bitireceğimiz. Kent meydanına kadar olan kısımda, yine rekreasyon yeşil alan projelerimiz, yürüyüş bisiklet yollarımız olacak. İnşallah birkaç ay içerisinde bu yürüyüş ve bisiklet yollarıyla beraber parkımızı da bitireceğiz.



Hemen yakınında Atlı ve okçuluk eğitim merkezi de var. Bu bölgeyi Türkoğlu’nun adeta bir sosyal yaşam alanı haline getireceğiz. Sosyal mekânlar, insanlarımızın, yaşadığı, yürüyüş yaptığı, bisiklete bindiği, vakit geçirdiği bir alan olacak. Tabi bununla yetinmeyeceğiz. Türkoğlu’nu  güzelleştirmek için,daha da yeşil alanlara kavuşturmak için, hem merkezde, hem de mahallelerimizde gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. 



Türkoğlu’muza hayırlı uğurlu olsun, diyerek konuştu.
Editör: Haber Merkezi