Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendika temsilcileri ile Kahramanmaraş Şube Başkanlığı’nda bir araya gelen Başkan Erkoç, burada yaptıkları çalışmaları ve yapacakları projeleri dile getirdi.

Başkan Erkoç’un Memur-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanlığı’nı ziyaretinde Şube Başkanı Abdülaziz Aydın yaptığı açıklamada sendika olarak her zaman kurum ve kuruluşlarla diyalog içerisinde olduklarını ifade ederek, Başkan Erkoç’la da zaman zaman istişarelerde bulunduklarını söyledi.



Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan Başkan Erkoç, Memur-Sen Sendikasının sadece ücret politikası güden bir sendika olmadığına işaret ederek: “Memur-Sen Sendikamızı ziyarete geldik. Bugün burada da Başkanlar Kurulu toplantısı var. Memur-Sen Sendikamız Türkiye’miz için, demokrasimiz için çok önemli bir sendika. Ülkemizin geleceği için demokratik hak ve özgürlükler için çok önemli bir sendika. Sadece maddi ve sosyal hakları gözeten bir sendika olmayıp, demokratik temel hak ve özgürlükler konusunda çok hassas olan bir sendika.

Benim il başkanlığı yaptığım dönemlerden de tanıdığım bir sendika. Ülkemizin geleceği açısından beraberce mücadele etmekteyiz. Omuz omuza hizmet üretmekteyiz. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. 15-16 yıllık süreçte göstermiş oldukları duruş çok önemliydi. Bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonrada hep beraber yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi