Başkent Ankara’da bakanlık bürokratları ve milletvekilleri ile yakın temaslarda bulunan Kahramanmaraş'ın Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen Ekinözü İçmelerine ve İlçeye yakışır projeler için Ankara diyaloglarına önem veriyoruz" dedi.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen Belediye Neclis Üyeleri ile birlikte Ankara'ya çıkartma yaptı. Başkan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Recep İnce, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Üyesi  Alaattin  Nalcıoğlu, İç İşleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı  Süleyman Elban, Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirmesi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mutlu Kaya'yı Ziyaret ederek Ekinözü ilçesine yapılacak olan Yatırımlar Konusunda İstişare görüşmesinde bulunduklarını ifade etti. 
 


Projeler hakkında ilgili Bakanlıklar düzeyinde ilçe için hazırlanan projelere destek istedi.  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinden Ekinözü İlçesine 2016 yılında yatırımların yapılacağını belirterek alt yapı kanalizasyon ve ilçenin diğer ihtiyaçlarını karşılamak için uyum içersinde çalıştıklarını söyledi. 

Çeleğen AK Parti iktidarı ile Ekinözü ilçesinin makus talihini değişmeye başladığını   30 Mart 2014 yerel seçimlerinde  Ekinözü'nde bizi bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum.  o günden buyana hizmet zamanı deyip gecemizi güdümüze katarak çalışıyoruz. Önceden olduğunu gibi Ekinözü'nü Sokak Sokak gezerek halkımızın sorunlarını dinliyoruz ve onların sorunlarına çözüm üretiyoruz. Seçim döneminde söz verdiğimiz işleri tek tek yerine getiriyoruz Bu konuda bizlere destek veren Başta Kültür ve Turzim Bakanımız Mahir Ünal' beye Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'a AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerimize, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir'e Belediye Meclisine Teşekkür ediyorum hepimiz Ekinözü İlçemiz için uyum içerisinde çalışıyoruz. Hep birlikte el ele vererek Ekinözü'nün yaşam kalitesini yükselteceğiz” dedi 



Ekinözü İlçesin tüm mahalleleri bizim için büyük önem taşıyor. Hiçbir ayrım yapmadan hizmetlerimi yerine getiriyoruz. Zaman zaman muhtarlarımızla bir araya geliyor ve mahallelerin sorunlarını dinliyoruz. Sokakta da zaten halkımızla beraberiz.  Ekinözü çok güzel hizmetleri hak ediyor. Büyükşehir belediye Başkanımızın da desteğiyle Ekinözülüler hak ettiği konuma gelecek ve ilçemizi hizmete doyuracağız.” 

2016 yılının Ekinözü ilçesi için atılım yılı olacağını belirten Çeleğen, “Turizm, eğitim, altyapı, üstyapı ve kültür alanlarında projelerimiz yeni Türkiye ve yeni Ekinözü anlayışıyla bir bir hayata geçecek” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi