Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen  : “Belediye olarak tüm araç gereçlerimizle okullarımızın yanında olduğumuzu, her zaman olduğu gibi bundan sonrada okullarımıza hizmet götürmekte elimizden gelenleri yapacağız.” açıklamasında bulundu.
 
Çeleğen: “Eğitime Önem veriyoruz. Eğitim Kurumlarını ziyaret ediyoruz. Eğitimin her kademesinde kalitenin yükselmesi için elimizdeki imkânlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalışacağız. Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan bir yatırımdır. Ekinözü Belediyesi olarak çocuklarımızın geleceğine yatırım yapıyoruz. 
 
Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, ilçe genelinde okullarımızı ziyaret ediyoruz. Okul yönetimi, okul aile birliği yöneticileri ile bir araya geldiklerini, ihtiyaçları ve sorunları bizzat yerinde tespit ettiklerini ve çözümü için çalışmalar Yaptıklarını İfade ederek Ziyaretlerin, yapılacak katkının tespiti açısından da verimli oluyor. Böylece okullarımızın ihtiyaçlarını doğrudan tespit etme imkânı yakalanıyor dedi. 



Belediyemiz, ilk günden itibaren yarının yetişkinleri olacak çocuklarımızın eğitimine ve onları yetiştiren eğitim kurumlarımıza büyük önem vererek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye devam edecek. Okullarımıza belediyenin imkânları doğrultusunda çok çeşitli katkılar sağlanıyor.
 
Öğrencilerin yoğun sevgi seli ile karşılaşan Çeleğen. Öğrenciler, Başkan Çeleğen'le fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Öğrencilerin derslerine çok iyi çalışmalarını ve bol bol kitap okumalarını isteyen Çeleğen , “Sizlerden beklentilerimiz yüksek. Derslerinize çok iyi çalışmanızı ve bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olmanızı istiyoruz. Güçlü Türkiye sizlerin omuzlarında yükselecek” dedi ve öğrencilerin kendisine yönelttiği çeşitli sorulara cevap verdi.

Editör: Haber Merkezi