Kahramanmaraş’ta görev yapan Belediye Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlerinin aylık istişare toplantıları devam ediyor. Şubat ayı toplantısı ise Türkoğlu Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilirken, kurumlar arası işbirliği, belediye medya ilişkileri ve kentin tanıtımı noktasında atılacak adımlara yönelik konular ele alındı.

Beyoğlu Mahallesinde gerçekleştirilen Şubat ayı toplantısına Kahramanmaraş Valiliği Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Halit Uğur, Basın İlan Kurumu Müdürü Soner Kavak konuk oldu.



Toplantıda konuşan Türkoğlu Belediyesi Basın Danışmanı Ali Çakmak, her ay gerçekleştirilen bu toplantılarla, belediyeler arasındaki iletişim ortamının her geçen gün daha da güçlendiğini belirterek,gerçekten samimi bir diyalog ortamı oluşturduk. Bu koordinasyonun daha da güçleneceğine inanıyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de hem kentimizin hem de kurumlarımızın tanıtımı noktasında karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunarak daha güzel çalışmalar ortaya koyacağız. Bu oluşumu sağlayan Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Fatih Ertaş’a bir kez daha teşekkür ediyorum,dedi.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Ertaş ise konuşmasında; İstişarenin önemine değindi. Ertaş, “Her ay bir araya geliyoruz, istişarelerde bulunuyoruz ve daha iyiye, daha güzele ulaşmaya çalışıyoruz, önemli merhaleler aldığımıza inanıyorum. Bundan sonraki süreçte de bu diyalog ortamını sürdürerek, önemli çalışmalar ortaya koyacağımıza inanıyorum.Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a ve Basın Danışmanı Ali Çakmak’a bu ay ki toplantımıza ev sahipliği yaptıklarından dolayı kendilerine teşekkür çok ediyorum, diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi