Aksu Mahallesi Muhtarı Eyüp Kaba, göreve geldiği günden bu yana özellikle de koronavirüsle mücadele edilen bu önemli süreçte sosyal belediyecilik konusunda başarılı çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e, teşekkür etti.

Sosyal medyada ortaya çıkan asılsız iddialara yanıt veren Aksu Mahallesi Muhtarı Eyüp Kaba, “Koronavirüsle mücadele ettiğimiz bu günlerde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e, şahsım ve mahallemiz sakinleri adına teşekkür ediyorum. Sosyal medyada yayınlanan o paylaşım, asılsızdır. Tamamen bir karalama politikasıdır. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız” dedi.

 “Hukuki İşlem Başlatılacak”

Asılsız paylaşımlarla ilgili yasal yollarla mücadele edeceklerini söyleyen Muhtar Kaba;  “Saldırı çok çirkin bir saldırı. Böyle asılsız iddialar ile kimsenin insanları rencide etme hakkı yoktur. Bu tarz haberlerle birlikte Kahramanmaraş basın camiasına bu şekilde zarar verdiğinin de farkındalar mı acaba? Mahallemizde vatandaşlar fişlerini yırtmıyor. Herkes ekmeğini alıyor ve almaya devam ediyor. Mahallede hiçbir kimse Başkan Güngör’e karşı kalkışma yapmadığı gibi ayrıca hizmetlerinden dolayı da memnunlar.

Ben de Aksu Mahallesi Muhtarı olarak mahallem adına yapılan bu çirkin saldırıdan dolayı bu tür paylaşımları yapan kişilere karşı gerekli hukuki işlemleri başlatacağım” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi