Yapılan proje bazlı çalışmalarda Küçükçekmece Belediyesinin her zaman desteğini gördüklerini söyleyen Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç konu hakkında şu ifadeleri kullandı.

Gerek Yeşil Dernek Projemizde, gerekse Bayırbucak Türkmen Bölgesi yardım çalışmamızda Belediyemizin ciddi desteğini gördük, Sn. Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Şimdi ise Gençlik ve Spor Bakanlığı destekli Eshab-ı Kehf Gençlik Akademisi projemiz hakkında bilgi vermeye ve beraber neler yapılabilineceğini konuşmaya geldik. Türkiye’nin yedi bölgesini temsilen yedi farklı ilde yapılacak olan programımızın inşallah ilk toplantısını Marmara Bölgesi olarak İstanbul Küçükçekmece de yapmayı arzu ediyoruz, dedi.



Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra, bölgemizde irili ufaklı 900 civarı sivil toplum var, bunlar içerisinde işini ciddi yapan, proje üreten, çalışan Afşinder gibi dernek sayısı bir elin parmakları kadar az. Bu konuda emek veren başta dernek başkanı Ahmet beyi ve yönetim kurulunu kutluyorum.  Bu projede de beraber olmaya katkı sunmayı isteriz. Bizlerde imkânlar ölçüsünde bölgemizde hizmet veren, çalışan derneklere elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışacağız, dedi.



Ziyaret anısına Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e, Kahramanmaraş’ın kurtuluş simgeleri içerisinde olan Çete Kıyafeti ile yemeni hediye edip, dernek faaliyetlerine katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. 
Editör: Haber Merkezi