Onikişubat Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Uluslararası EXPO 2023’ün Rekreasyon Alanı’nın tanıtılmasıyla amacıyla düzenlenen EXPO 2023 Gençlik Festivali’nin ikincisi başarıyla tamamlandı.

‘Rotamız; EXPO 2023’ sloganıyla başlatılan Gençlik Festivali’nde Işın Karaca ve Elif Buse Doğan, Emre Aydın ve son olarak Sagopa Kajmer sahne aldı. 3 gün boyunca festivale katılan gençler ve aileler, 800 bin metrekarelik büyüklüğe sahip EXPO 2023 Alanı ve Blueland Eğlence Merkezi’ni büyük bir ilgiyle gezerken, alana hayran kaldılar. Festival boyunca 70 bin kişiyi ağırlayan EXPO Sergi Alanı gelecek süreçte birçok etkinlik ve festivale ev sahipliği yapacak.

Festival, Işın Karaca ve Elif Buse Doğan konserleriyle başladı

EXPO 2023 Gençlik Festivali’nin ilk günü, yerel sanatçılardan müzik dinletileri, dj performansları ve çeşitli etkinliklerle başladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise sahne, sesleriyle büyüleyen Türkiye’nin ünlü sanatçıları Işın Karaca ve Elif Buse Doğan’a bırakıldı. Son günlerin en dikkat çeken sanatçılarından biri olan Elif Buse Doğan ve Türkiye’nin güçlü seslerinden Işın Karaca en sevilen şarkılarını gençlerle söyledi.

Emre Aydın’ın hayranları EXPO 2023 meydanını doldurdu

Yerel sanatçıların dinletileriyle başlayan festivalin ikinci günü, Dj performansıyla devam etti.  Festival coşkusu ise onur konuğu olan Türk pop/rock müziğinin en sevilen sanatçılarından Emre Aydın’ın sahne almasıyla doruklara çıktı. Sahne performansıyla büyük beğeni toplayan Aydın, 2 saate yakın süren konserde binlerce hayranlarıyla birlikte seslendirdiği şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahneye çıkarak muhteşem performansından dolayı ünlü sanatçıyı tebrik eden Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise Emre Aydın’a çiçek ve EXPO 2023 özelinde hazırlanan yöresel ürünler takdim etti.

Sagopa Kajmer hayranları EXPO 2023 Alanı’nı hınca hınç doldurdu

EXPO 2023 Gençlik Festivali, rap müzik alanında Türkiye’nin en iyilerinden biri olan ve yıllardır da parçalarıyla adından söz ettirmeyi başaran Sagopa Kajmer’in konseriyle son buldu.

Festivalin son günü uçurtma şenliği ile başlarken, yüzlerde uçurtma EXPO Alanı’nı süsledi. Günün ilerleyen saatlerinde ise Kahramanmaraşlı sanatçılar Zafer Bertizlioğlu, Salih Kıraç ve Odi Nice isimli DJ grubu sahne aldı. Bertizlioğlu ve Kıraç, unutulmayan şarkıları konser alanını dolduran kalabalıkla söylerken, DJ grubunun performansıyla gençlerin coşkusu iyice arttı. Festival coşkusu, Türkiye’nin öncü rap sanatçılarından Sagopa Kajmer’in sahneye çıkmasıyla doruklara ulaştı. Sagopa Kajmer, milyonlarca görüntülenme alan birbirinden güzel şarkılarını EXPO 2023 Alanı’nda gençlerle söyledi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Sagopa Kajmer’in enerji ve coşkusu, gençlerle birleşince unutulmaz bir gece yaşandı.

Onikişubat Belediye Başkanvekili Mustafa Evliya, Sagopa Kajmer’e performansından dolayı teşekkür ederek, EXPO 2023’e özel hazırlanan hediyeler ve çiçek takdim etti.

Editör: Haber Merkezi