Yönetim Kurulu Toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük, Kahramanmaraşlı müteşebbislerin kazandıklarını tekrar kente yatırım yaptıklarını bu yatırımlarının da vergisinin her kuruşuna kadar verildiğini söyledi. 

Vergi ile ülkelerin ve şehirlerin gerekli yatırımları yaptığını belirten Karaküçük: “Ülkelerin kalkınması vergi ile gerçekleşir. Kahramanmaraş vergi toplama konusunda iyi bir konumda. Üretken ruhu kazançla birleşiyor ve vergisini son kuruşuna kadar veriyor. Üretim olduğu yerde, istihdamın olduğu yerde mutlaka vergi de olur” dedi. 



Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Kaya, Kahramanmaraş’ın vergi konusunda iyi bir konumda olduğunu söyledi.

Kaya, Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla Türkiye’de 1990 yılından beri her yıl çeşitli etkinliklerle "Vergi Haftası" kutlamalarının 27.’si tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraş’ta  da çeşitli etkinliklerle kutlanacağını belirtti.



Konuşmaların ardından Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Kaya Başkan Karaküçük’e çiçek vererek vergi dairesi rozeti taktı.   

Toplantıya KMTSO Başkan Yardımcısı Kadir Gülkesen, KMTSO Yönetim Kurulu Üyesi M. AKİF Gölcü, Fürkan Bayazıt, KMTSO Genel Sekreteri Akif Pakdil ve ilgililer katıldı.
Editör: Haber Merkezi