1997 yılından bu yana Türkiye tekstil sektörüne hizmet veren MYT Mümessillik, Türkiye Temsilciliğini yürüttüğü dünya çapında firmaların, aparat ve yedek parçalarının stoktan satışını sağlıyor.

Mümessilliğini yürüttüğü firmalar ile Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2017 Fuarı’nda yer alacak olan MYT Mümessillik, Trützschler Card Clothing GmbH tarak telleri ve sabit şapkalar, Reiners + Fürst GmbH Co. KG; kısa ve uzun elyaf ring iplik makinaları için flanş, yağlı bilezikler, metal ve naylon kopçalar, kopça takma ve çıkartma aparatları ile temizlik tabancaları, Yamauchi Corp. N.V; kısa ve uzun elyaf iplikçiliği için apron ve manşon, Holz Fabrik für Textilmaschinen-Zubehör E.K; komple fitil kelebekleri, kelebek pençeleri ve büküm başlıkları, AB Reiniger Industries Pvt. Ltd; iplik, fitil ve dokuma makinaları üzeri gezegen temizleme aparatını standında tanıtacak.

Temsilcisi Olduğu Ürünlerin Avantajlarını KTM 2017’de Anlatacak

6-8 Nisan tarihleri arasında Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde (KAFUM)gerçekleştirilecek olan KTM 2017 Fuarı’nda standı yer alan MYT, bölge tekstilcilerine, ürünleri ve sundukları avantajları yakından tanıtacak. Kahramanmaraş tekstil sektöründe, temsilcisi bulundukları alanlarda lider konumda olduklarını söyleyen MYT Mümessillik Yetkilisi Tuba Tan, bölgeye verdikleri önemi fuarda bir kez daha sergileyeceklerini belirtti.

İstanbul’da bulunan firma merkezleri, Kahramanmaraş, Çerkezköy, Denizli, Kayseri, Malatya ve Osmaniye’de yer alan şubeleri ile tüm Türkiye’ye hizmet verdiklerini de sözlerine ekleyen Tan, “Yönetim, satış, pazarlama ve teknik servis ekiplerini oluşturan tekstil, makine ve elektrik-elektronik mühendislerinin de bulunduğu 34 kişilik uzman ve tecrübeli kadromuzla müşterilerimize satış öncesi ve satış sonrası teknik destek de sunuyoruz.” dedi. Tekstil firmalarının ihtiyaçlarını en iyi ve en yeni tekstil teknolojilerini sunarak karşılamayı misyon edinen MYT Mümessillik, temsilcisi olduğu firmalarla, tüm ziyaretçilerini KTM 2017’ye bekliyor.

Editör: Haber Merkezi