167 yıl önce Maraş topraklarında doğan Mado, Maraş dondurmasının lezzetini dünyaya tanıtmaya devam ediyor. Dünyanın dört bir yanındaki şubelerine yenilerini ekleyen Mado, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te hizmet vermeye başladı.

Mado, Maraş dondurmasının lezzetini dünyayla tanıştırıyor. Doğal, katkısız keçi sütü ile hazırlanan Maraş dondurması artık Gürcistan’da açılan Mado şubesinde olacak. Dünyanın dört bir yanında açtığı şubelere bir yenisini ekleyen Mado, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te hizmet verecek.

Tiflis Mado’nun açılışına katılan Mado Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur, “Mado farklı coğrafyalara benzersiz lezzetini taşıyor. Artık Gürcistan’da hizmet vermeye başlıyoruz. Türk bayrağını Tiflis’te de gururla dalgalandıracağız. Türkiye’nin en güçlü markalarından biri olarak yurt dışındaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Gürcistan’ın başkenti Tiflis’in merkezi noktalarından Özgürlük Meydanı’nda hizmet verecek olan Mado’nun açılışında önemli isimler bulundu. Gürcistan Parlamentosu Genel Sekreteri Nikoloz Natenadze, Gürcistan’ın Japonya Büyükelçisi Levan Tsintsadze, Gürcistan Büyükelçisi Zeki Levent Gümrükçü, Gürcistan Büyükelçisi Yardımcısı Muteber Kılıç, Türk Gürcü İşadamları Derneği Başkanı Kenan Osman Yıldırım, Mado Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur, Mado Uluslararası Ticaret ve Franchise Direktörü Serhat Öztürk açılışta yer aldı.

Mado Hakkında:

167 yıllık geçmişi ile Türkiye’de geleneksel dondurma denince akla gelen ilk marka olan Mado, temsilcisi olduğu Maraş dondurma geleneğini modern üretim tesisi ve kafe restoranlarıyla Türkiye ve Dünya ile buluşturuyor.

1992 yılında Mado markasıyla İstanbul’da Caddebostan’da ilk açılan Mado Kafe kısa zamanda beğenilen bir mekân olmuş ve franchise sistemi ile yeni Mado kafe restoranları açılmıştır.

Dünyanın dört bir yanında beğeniyle tüketilen dondurmaların tamamı Kahramanmaraş’ta kurulu tesislerde geleneksel yapım yöntemlerine sadık kalınarak ISO 9000 ve ESO 2000 kalite standartlarına uygun olarak üretiliyor.

Mado’da Türk tatlıları ve börek çeşitleri de geleneksel usullere sadık kalınarak katkı maddesi kullanmadan üretilip, sürekli geliştirilen Ar-Ge çalışmalarıyla zengin menüler oluşturuluyor.

Türkiye genelinde 300’ün üzerinde dondurma kafe konseptli franchise restoran ve yurtdışında 19 ülkede 39 şube ile Mado Türk bayrağını başka coğrafyalarda gururla dalgalandırıyor.

Euromonitor tarafından yapılan bağımsız bir araştırmaya göre Mado, Türkiye’de kafe restoran segmentinde 1 numaralı franchise konseptidir.

Editör: Haber Merkezi