6-8 Nisan 2017 tarihlerinde üçüncü kez kapılarını açacak olan Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı-KTM, artık uluslararası ünvanına sahip oldu. Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) tarafından bu yıl uluslararası fuarlar listesine dahil edilen KTM, bundan böyle katılımcı ve ziyaretçilerine daha büyük avantajlar sunmayı hedefliyor. 

Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2017, Türk ve dünya tekstil sektöründen önemli firmaları bir araya getirerek, Kahramanmaraş ve bölge tekstil sektörünün potansiyelini daha da yükseltecek. ECR Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen dev organizasyonda tekstil sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirecek olan Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2017, birbirinden özel makina şovları ile Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde (KAFUM) yer alacak. 


Tekstil sektöründeki en yeni teknolojilerin tanıtılacağı, B2B görüşme ortamı ile önemli iş bağlantılarının adresi haline gelecek olan KTM 2017, aldığı ‘uluslararası’ ünvanı ile katılımcılarının devlet desteği almasını daha da kolaylaştıracak.
Editör: Haber Merkezi