Ulusal ve uluslararası seçkin marka karmasıyla hesaplı alışveriş imkanı sunmanın yanı sıra düzenlediği kampanyalar ve çekilişlerle ziyaretçilerini sevindiren Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin son model otomobili talihlisine teslim edildi.

 Milli Piyango İdaresi ve Noter huzurunda yapılan çekilişle sıfır kilometre otomobilin sahibi olan sözleşmeli öğretmen Berfin Yıldırım, annesi ve kızkardeşi ile birlikte geldiği Piazza’da, otomobilinin anahtarını AVM Müdürü Ufuk Cezmi Bilge’nin elinden aldı.

 9 Temmuz ile 6 Kasım tarihleri arasında, 150 TL ve üzeri alışveriş yaparak, bu alışverişlerinin fiş yada faturalarını danışma birimine ibraz ederek, çekiliş kuponu alan binlerce kişiden birisi olan Berfin Yıldırım, sıfır kilometre otomobilinin anahtarını teslim alırken, “Rüyada gibiyim, halen inanamıyorum” dedi.

 İLK MAAŞIMDI

Kendisini son model otomobil sahibi yapan alışverişi ilk ücretli öğretmenlik maaşı ile yaptığını anlatan Berfin Yıldırım, “İlk maaşımla anneme ve kızkardeşime hediye almak için Piazza’ya gelmiştim. Hiç umudum yoktu ama alışverişlerimin fiş ve faturaları ile danışma birimine gidip kuponlarımı aldım. Bana çıkacağı hiç aklıma gelmemişti” dedi.

 Kahramanmaraş’ın merkez Onikişubat ilçesinde yaşayan Berfin Yıldırım, annesinin iki yıl önce geçirdiği trafik kazası nedeniyle yürüyemediğini, bu nedenle tedavi için hastaneye gidip gelirken çok zorlandıklarını belirterek, “Bu araba sayesinde artık rahatça gidip gelebileceğiz. Annemin duaları kabül oldu, onun adına çok mutluyum” diye konuştu.

 Berfin Yıldırım, 125624 numaralı kuponuna isabet eden son model "Fiat Egea "otomobilinin şoför koltuğuna oturup anı fotoğrafı çektirip, annesini aracın önüne, kızkardeşini de arkasına oturtarak evinin yolunu tutarken, “Allah her kese böyle mutluluklar nasip etsin” temennisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi