2008 yılından bu yana tekstil işletmelerine yönelik apre ve finisaj makinelerinin yanı sıra, Ram, rotasyon baskı ve egalizeli kurutma makineleri için katma değeri yüksek çözümler üreten Effe, yeni nesil Ram makinesi ‘Pasha’ ile Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2017’de yer alacak. 


Tekstil işletmelerine sunduğu çözümler ile kenar fire oranlarının düşürülmesi, makine performans ve üretim hızlarının arttırılması ve makinelerin ekonomik ömürlerinin uzatılması konusunda önemli bir avantaj sağlayan Effe Endüstri Otomasyon A.Ş, 2016 yılında lansmanı yapılan ‘Pasha’ Ram makinesini Kahramanmaraş ve bölge tekstilcisine yakından tanıtacak. 

Effe Endüstri Otomasyon A.Ş, Yönetim Kurulu Başkanı Celal İri, sektörde uzun yıllara dayanan deneyimlerini, yenilikçi teknolojilerle harmanlayarak, patentli ‘Pasha’ Ram makinesini hayata geçirdiklerini belirterek, şimdiden sektörde beklenenin üzerinde ilgi gördüklerini kaydetti. 

‘Pasha’ ile Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2017’de ziyaretçilerini karşılayacaklarını belirten Celal İri, “Effe olarak KTM fuarlarına ilk yılından bu yana katılım göstermekteyiz. Effe olarak, daha önce yer aldığımız iki edisyonda da bölgede faaliyet gösteren işletmelere, üretimini yapmış olduğumuz ekipmanlar ve ünitelerin sunumunu yapmıştık. Bu yıl Effe olarak bizim için Pasha yılı. Farklılıkları ile kullanıcıların dikkatinin üzerinde toplayan yeni nesil Ram makinesi Pasha’nın sunumunu KTM 2017 fuarında yapacağız.” sözlerine yer verdi.

“KAHRAMANMARAŞ BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI”


Kahramanmaraş’ın gelişen sanayi yatırımlarının yanı sıra, tekstil işletmelerinin yeni teknoloji makinelere yaptığı yatırımlar ve deneyimli işgücü ile öne çıktığını kaydeden Celal İri, “Kahramanmaraş her zaman bölgenin parlayan yıldızı olmuştur.” dedi. 
Effe olarak uzun yıllardır bölgedeki tesisler ile çalıştıklarını belirten Celal İri, “Bölgede yer alan, bugüne dek çeşitli ürün ve hizmet sunumu yapma şansı bulduğumuz birbirinden kaliteli tekstil işletmelerine, yeni nesil Ram makinemizin sunumunu yapacağız. Önümüzdeki dönemde yatırım planı olan firmalar için, gerek yerli gerek yabancı imalatçılar arasında öne çıkan özellikleri ile Pasha model Ram makinesini avantajlı bir alternatif olarak sunmayı hedeflemekteyiz.” dedi. 

Effe, 6-8 Nisan 2017 tarihlerinde Kahramanmaraş Fuar Merkezi KAFUM’da gerçekleşecek olan KTM 2017’de yer alan standında, Pasha yeniliklerini yakından görmek isteyen ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Editör: Haber Merkezi