Erkeklerde minik, küçük, yıldız, genç, kızlarda minik, küçük, yıldız olmak üzere toplam 7 kategorinin yer aldığı turnuvaya 170 takım ve yaklaşık 800 sporcu katıldı.

 Öğrenciler turnuvada ayrıca Türk basketbolunun önemli yıldızlarından eski milli basketbolcu ve Beşiktaş Basketbol Kulübü Managerı Haluk Yıldırım, Beşiktaş Basketbol Kulübü oyuncusu ve Takım Kaptanı Muratcan Güler ve NCAA Basketbol Ligi’ne giden ilk oyuncu olan Erkan Oğuz ile tanışma ve söyleşi fırsatı buldu. Erkan Oğuz öğrencilere özellikle sportif başarıyı hedeflerken akademik başarı hedeflerini daha yüksek tutmaları gereğinin altını çizdi.

 Özel Sanko Okulları Açık Alan Spor Sahası’nda İki gün süren turnuvanın sonunda dereceye giren takım ve sporculara madalya ve çeşitli sportif hediyeler verildi.

 Takımların kendi tercih ettikleri adlarıyla yer aldıkları turnuvada Yıldız Kızlarda Defance birinci, Ünlerin Kızları İkinci, Uyumsuzlar üçüncü, Küçük Kızlarda Çılgınlar birinci, Yıldızlar ikinci, Dark Dudes üçüncü, Minik Kızlarda Yenilmezler birinci, Basketbol Stars ikinci, Potanın Melekleri üçüncü oldu.

 Genç Erkeklerde Kim Soruyo birinci, Edeler ikinci, Playbig üçüncü, Yıldız Erkeklerde EMK13 birinci, Hands Some Brothers ikinci, Black Scor Pions üçüncü, Küçük Erkeklerde The God Father birinci, ENK1 ikinci, Aykaç Heat üçüncü, Minikler Royal Halı Erkin birinci, Geleceğin Yıldızları ikinci, NBA Boys üçüncülükle turnuvayı tamamladı.

 Katılımın her yıl daha da arttığını belirten Özel Sanko Okulları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tilfarlıgil, bu turnuva ile akademik yılın sonuna yaklaşırken öğrencilere yoğun çalışma tempoları içinde eğlenceli bir sporla ara verme ve stres atma imkânı sunduklarını kaydetti.

 






Editör: Haber Merkezi