İnsanların el becerilerini geliştirme ve meslek edinmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen KAMEK kursları adeta bir halk üniversitesi gibi 7’den 70’e hizmet sunmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde verilmekte olan kurslar Özel İdare İş Merkezi ve Necip Fazıl Kültür Merkezi olarak iki ayrı kurs merkezinde veriliyor.

Özel İdare Kurs Merkezi’nde verilecek olan kurslar; Fotoğraf Çekimi (Fotoğraf İşleme, Görsel Düzenleme), Klarnet, Ney, Gitar, Ritim, Keman, Kanun, Ud, Bağlama, Emlak Danışmanlığı, Bilgisayar İşletmenliği, İngilizce Seviye A-1 ve Seviye A-2, Cilt Bakımı ve Temel Makyaj, Elde Maraş işi(Sim-Sırma), İğne Oyası, Kadın Giysileri Dikimi, Pastacı Çırağı ve Teknik Resim(Autocad Hazırlık Kursu) dallarında düzenlenecek.

Necip Fazıl Kurs Merkezi’nde verilecek olan kurslar ise; Türk Sanat Musikisi, Keman, Türk Halk Oyunları, Bağlama, Resim (Yağlı Boya), Ebru, Ahşap Boyama ve Yazarlık Atölyesi dallarında verilecek.

Her iki kurs merkezinde verilecek kurslara katılmak isteyenler 24 Aralık 2018-4 Ocak 2019 tarihleri arasında kurs merkezlerine başvurarak kayıt yaptırabilecekler.

Editör: Haber Merkezi