Türkiye'de öğrenciler koronavirüs salgını nedeniyle bir haftalık tatilin ardından, 23 Mart tarihinden itibaren uzaktan eğitime başladı.

MEB’in koronavirüse karşı aldığı önlemler kapsamında Kahramanmaraş Sınav Koleji de öğrencilerine uzaktan eğitim vermeye Pazartesi günü başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kahramanmaraş Sınav Kurucu Koleji Müdürü Ayhan Kılınç, “Okulların örgün eğitim yerine uzaktan eğitim yaptığı bu dönemi en üst seviyede verimli bir şekilde değerlendireceğiz” dedi.

SINAV OLSUN, SAĞLIK OLSUN

Sınav Eğitim Kurumları’nın Türkiye’nin en başarılı özel eğitim kurumları olduğuna dikkat çeken Kılınç, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: Okulların örgün eğitim yerine uzaktan eğitim yaptığı bu dönemi verimli değerlendirmek adına tüm öğretmenlerimizle çalışıyoruz. 

Anaokulundan, liseye kadar tüm kademelerdeki öğrencilerimiz uzaktan eğitim sistemimizden faydalanıyorlar.

Öğrencilerimizin bilgiye her yerden ve her zaman erişim imkanı tanıyan eğitim teknolojimiz sinav.tv’de ders anlatım videolarıyla konuların pekiştirilmesi sağlanıyor.

Deneme sınavlarımız, ara vermeden portal sistemimiz üzerinden online gerçekleştirilecek.

Düzenli olarak öğretmenlerimiz tarafından ödev ve çalışma programları hazırlanıyor ve öğrencileriyle sürekli iletişim halindeler.

Öğrencilerimizle günlük iletişimde ve takipte kalarak bu süreci daha yüksek bir tempoyla çalışarak, motivasyon ve azimle aşacağımızın farkındayız.”

ERKEN KAYIT AVANTAJLARI

Önümüzdeki eğitim-öğretim yılı için erken kayıt yaptıran öğrencilere de uzaktan eğitim verdiklerine vurgu yapan Kılınç; “2020-2021 Eğitim öğretim yılı için okulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizi de uzaktan eğitime dahil ettik. Erken kayıt avantajlarımız devam ediyor, aramıza katılan yeni öğrencilerimiz de bu avantajlardan yararlanacaktır” dedi.

Kılınç, “Geleceğimiz olan çocuklarımız için koşullar ne olursa olsun, süreci olumluya çevirmek için velilerimizle işbirliği içerisinde olmalıyız. Şimdiden velilerimize işbirliği ve destekleri için teşekkür ederiz” diyerek açıklamasını noktaladı.

Editör: Haber Merkezi