Amerika Birleşik Devletleri ABD- USA, 328 Milyon yani net:  328,239,523 kişiye ulaştı. Ocak 2020 tarihi itibari ile..

İngiltere Nüfusu 2020 de 83 Milyon

Almanya Nüfusu : 83 Milyon

İtalya Nüfusu : 60  Milyon

İspanya Nüfusu 47 Milyon

Türkiye Nüfusu ise : 83 Milyon , ekonomik olarak güçlü olduğunu söyleyen AB ülkeleri , ABD , başta olmak üzere 179 ülke Korona Virüs den büyük darbe yiyerek çıktı. Türkiye ise sağlıkta süper güç olduğunu tüm dünyaya gösterdi.

Şimdi bunu ranta çevirmemiz gerek !

Sağlık sektöründe : Türkiye dünyanın süper gücümü ? evet.. o halde bunu ranta çevirmemiz gerekiyor bunu nasıl yapacağız derseniz ? kolay birlik olmalıyız..

Siyasetçisi, iktidarı, vatandaşı, köylüsü, şehirlisi, polisi , askeri, doktoru, öğretmeni 83 milyon birlik olmalıyız.. tek ses çıkmalı..

Beyaz Polis , ırkçı cinayeti üzerine : Süper güç ABD bugün alev alev yanıyor..

Korona Virüs den dolayı : 41 Milyon kişi işsiz kalmış, bunun üzerine Beyaz Polisin bir Zenci vatandaşını öldürmesi ülkeyi ayağa kaldırdı ve her yer yangın yeri..

ABD paran varsa : sağlık hizmeti alıyorsun, yoksa ölüme terk ediliyorsun.. AB ülkelerinde yani çağdaş dünya dediğimiz Avrupa ülkelerinde ise : Yaşlı bakım evleri, ile huzur evlerindeki kimsesiz yaşlılar ölüme terk edilerek, Korona Virüs den ölenlerin sayılarına dahil edilmedi.

Tabi: AB ülkelerinde bir yaşlı öldüğü zaman emekli maaşı, : eşine, Çocuklarına kalmıyor, orada kesiliyor , bu sebeple AB ülkeleri ABD yaşlı nüfusun ölmesine seviniyor çünkü, devletin üzerinden büyük yük kalkıyor..

Dün İstanbul'un Fethi'nin 567. yıl dönümü kutlamaları vardı, Facebook da paylaşım yapan dostlar: Ayasofya Cami açılmalı diyor..?

Bizde yıllarca bunu söyledik, yürüyüşler yaptık sonra : Ulusalarası anlaşmaları okuyunca Ayasofya caminin açılamayacağını gördük..

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kurulduğu günden bu yana 174 anlaşmaya imza koymuşuz elimiz kolumuz bağlanmış, Cumhurbaşkanı ben de olsam sende olsan açamazsın !..

Neyse bir ilke imza attık: İstanbul'un Fethi'nin 567. yıl dönümü kutlamaları koronavirüs salgınının gölgesinde coşku ve heyecanla kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında Esat Kabaklı, Mustafa Yıldızdoğan'ın sahne aldığı konser başladı. Saat 21.30'da Ayasofya caminde ise ilk defa  Fetih Şöleni programında ise Fetih Suresi okundu, Komşumuz Yunanistan başta olmak üzere bir çok haçlı devlet çıldırdı..1923'te cumhuriyetin ilanından sonra cami olarak kullanılmaya devam etse de, Ayasofya 1931'de kapatıldı. Haçlılar bunu hatırlattı.

1923 de bize imzalatılan Lozan anlaşmasının birinci Maddesi : Ayasofya camii kapatılacak, Halifelik kaldırılacak ve daha bir çok gizli maddesi var işte bu sebeple bugün Ayasofya camiinde yapılan törenler çok önemli..

Neyse : Türkiye sağlıkta süper gücü olduğunu gösterdi..

Şimdi sıra : Yerli otomobil

Yerli ve Milli en az 3 adet uçak gemisi

Yerli ve Milli Savaş uçağı

Yerli ve Milli : Hava Savunma Sistemleri

Yerli ve Milli siyasi partilerimizle Türkiye dünyanın bir numaralı süper gücü olacaktır. Bunun için önce yerli ve milli olmamız gerekiyor..

Asarım, keserimle iş olmuyor, önce : güç, güç sende olacak bu olursa ben süper gücüm diye biliyorsun..

Gücün sende olması içinde : Yerli, Milli Sanayi kurman gerekiyor, tüfek var , tüfeği veren barut vermiyorsa bu tüfek ne işe yarar ! mesele burada bu sebeple biz Ayasofya camii açacaksak önce yerli ve milli güç sahibi olmamız gerekiyor..

Ayasofya cami açacağım demek: siyasi bir söylemden öteye gitmez bunun için , yerli üretim yerli ve milli olmak zorundayız..

Kısaca bilmem anlata bildim mi ?

İyi günler