Politika

Başkan Doğan’dan Gazetemize Ziyaret

Ülke gündemini ve yerel gündemi de değerlendiren Başkan Doğan, MHP’nin adım adım iktidara yürüdüğünü ifade ederek: “Son yaşadığımız hain darbe girişiminden bu yana Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in öngörülü bir lider olduğunu ve ülkemiz menfaatleri için çalıştığını milletimiz net bir şekilde gördü. Bu güne kadar söylemlerinin hiç biri boşa çıkmadı. “Önce ülkem ve milletim, sonra partim” diyen Genel Başkanımızın ne demek istediğini milletimiz şimdi çok daha iyi anlıyor ve MHP’nin ülkemizin vazgeçilmez sigortası olduğunun bilincindeler. Bizde Genel Başkanımızın emrinde ülkemiz ve şehrimiz menfaatine hizmet edeceğiz. Adım adım da iktidara yürüyoruz” diye konuştu.

MHP’yi Kahramanmaraş’ta birinci parti yapacaklarını söyleyen Başkan Doğan: “AR-GE ekibimizi kuruyoruz. Yapacağımız çalışmalar neticesinde partimizi daha da güçlendireceğiz. MHP Harekete geçiyor, bu hareketi hiç kimse engelleyemeyecek. Bizler daha da önce de söylediğim gibi muhalefetimizi ülkücüye yakışır şekilde şehrimiz menfaatine yapacağız” dedi.

1 oyla seçimi kazanan Başkan Doğan, hem yerel hem de ulusal basının gündemine düşmüştü.  Gazetemiz Sahibesi Neşe Yıldızhan’ın : “Seçime bir hafta kala adaylığınızı açıkladınız ve bu kadar kısa süre içerisinde seçimi kazandınız. Üstelik 1 oy farkla. Bu başarıyı neye borçlusunuz” sorusu üzerine Başkan Doğan’ın cevabı şu şekilde oldu:

“Ben yılladır zaten partime hizmet ediyordum. Partimizin her kademesinde görev aldım, İl Başkan Yardımcılığı yaptım. Belki medyada ön planda değildim ama ülküdaşlarımla her zaman iç içeydim. Her seçimde de var gücümle çalıştım. Bana güveniyorlardı, aday olmamızı istediler. Allah nasip etti, delegelerimiz teveccüh gösterdi ve bu şerefli görev bize nasip oldu.

Evet, seçimi 1 oyla kazandık. 1 oyun verdiği mesajı da çok iyi anlıyoruz, kıymetini bileceğiz. Bütün ülküdaşlarımızı kucaklayarak, birlik ve beraberlik içerisinde başarıya yürüyeceğiz.”

MHP İl Başkanı Doğan, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Av. Ömer Yılmaz ve Parti İl Basın Sözcüsü Ömer Emrah Satıcı’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Gazetemiz Sahibesi Neşe Yıldızhan, yeni yönetime başarılar dileyerek şehrimiz için hayırlı olması temennilerinde bulundu.