Büyükşehrin il genelinde yaptığı hizmetler bir bir gün yüzüne çıkınca, bazı parti içi fitne – fesat rakip grupların da çok şükür kem sözlerinin bir itibarı kalmadı.

Diğer partilerin muhalefet yapması normal de, sözüm ona AK Partili olduklarını iddia eden bir grubun sürekli büyükşehri aleyhine propaganda yapmasına anlam vermek mümkün değil. Ancak artık, dedikoduları, yıpratma çabaları nafile.

Sadece merkezle sınırlı kalmaya, tüm şehirde yaptığı hizmetleriyle takdirleri toplayan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, büyükşehir olmanın farkını tam manasıyla hissettirdi.

Genç, dinamik, ufku açık vizyon sahibi bir belediye başkanına sahip olmanın faydasını görüyoruz.

Özellikle geçtiğimiz yıl tamamlanan dev projelerle Başkan Erkoç, 2017 yılına resmen damgasını vurdu.

Bugün herkes Yedikuyular Kayak Merkezini konuşuyor. Hafta sonunu orada geçirmek için planlar yapılıyor. Daha yeni bitmesine rağmen tıklım tıklım.  Düne kadar haritada yeri bilinmeyen şehrimiz adına çevre illerden ziyaretçilerin gelmesi de büyük başarı. Kayak merkezi devamında oraya birçok yatırımcıyı çekecek. Konaklama için tesisler yapılacak, mısırcısından tutun simitçisine kadar kazanan bizim insanımız olacak. Yarışmalara ev sahipliği yapacak, tüm Türkiye’den ziyaretçi alacak. Hatta daha dün ünlü sanatçı Rafet El Roman oradaydı. Yılladır Yedikuyular’ın değerlendirilmesi için yazdık, konuştuk. Sonunda Başkan Erkoç gibi erdemli bir başkan, Yedikuyulara can kattı. 

Bu gün bütün ilçe belediye başkanları Büyükşehrin ilçelerine yaptığı büyük hizmetlerinden bahsederken, Başkan Erkoç’tan övgü ile söz ediyorlar. Büyükşehir büyüklüğünü yapıyor.

EN UCUZ VE EN TEMİZ SUYU BİZ İÇİYORUZ

Gelelim suyu pahalı içme meselemize. Sosyal medyada yayılan bir yalan haber var. Gaziantep suyu bizden ucuz içiyormuş. Ya Allah aşkına bir araştıralım. Her söylenene inanmayalım. Bakın, Gaziantep’te  0 -12 metreküp suyun fiyatı 4,42 TL, Kahramanmaraş’ta ise 0- 20 metreküp suyun fiyatı 2,74 TL. Bu fiyatlara vergilerde dahil. Kim suyu daha ucuza içiyormuş? Üstelik en ucuz ve en temiz suyu içen sayılı iller arasındayız. KASKİ bu gün hemen hemen kırsallar ve ilçeler dahil olmak üzere bütün altyapıyı yeniledi. Mükemmel bir şekilde çalışıyor. Çalışanlara haksızlık etmeyelim. Başkan Erkoç, özellikle bu konuda çok hassas davranıyor.

Sözü çok uzatmaya gerek yok. Her zaman söylediğim, bu şehir Başkan Erkoç’ tarihinde almadığı hizmetleri aldı, almaya da devam ediyor. Helal olsun.