Tirsik Pancarı toplamak için öğlen saatlerinde evinden ayrılan 3 çocuk Annesi E.B. (44)  akşam eve gelmeyince eşinin komşularına haber vermesi üzerine aramaya çıkıldı.

Köyde yaşayan bütün vatandaşların araması sonucu saat 20:00 sularında E.B’nin cansız bedeni yaklaşık 50’lik uçurumdan yuvarlanmış olarak bulundu.

E.B’nin cansız bedenini bulan köylüler. Yuksek bir kayanin üzerinde Tirsik Pancarı toplarken ayağının kayması sonucu yaklaşık 50 metre uçuruma yuvarlanmış olabileceğini E.B’nin düştüğü uçurumun başında bir poşet toplanmış Tirşik Pancarı yaprağı bulduklarını belirttiler         

E.B’nin cansız bedenini bulan köylülerin ihbarı üzerine bölgeye ambulans, jandarma ve saat 21:30 sularında Kahramanmaraş’tan olay yeri inceleme ekibi geldi. Olay yerinde sabah saatlerine kadar süren incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Yapılan otopsinin ardından Andırın’a getirilen cenaze saat 15:30 sularında köyde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedildi.

 Cenaze törenine CHP Andırın İlçe Başkanı Yunus Balcı ve CHP Andırın Belediye Başkanı A.Naim Çetin, MHP Andırın Belediye Başkan Adayı Ali Çatalbaş ve vatandaşlar Katıldı.




Editör: Haber Merkezi