Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, gençlerin ve çocukların kötü alışkanlıklar edinmekten sportif faaliyetlerle kurtarılabileceğine inandıklarını ve bu nedenle kentte spor sahaları ve spor tesislerini artırma çabası içinde olduklarını belirterek her semtte bir sosyal tesis yapma ilkesi ile yatırımlara devam ettiklerini söyledi. Başkan Poyraz, şunları söyledi:

"Kahramanmaraş’ta 31 sene önce yapılmış olan bir tane kapalı spor salonu vardı. O günden bu zamana kadar şehrimize kapalı spor salonu yapmak kimseye nasip olmamış. Bizde düşündük ki gençlerimiz ve çocuklarımızın vakitlerini güzel değerlendirebilecekleri yerlere ihtiyaçları var. Gençlerimize sahip çıkma adına şehrimizin muhtelif yerlerine kapalı spor salonları yapmaya karar verdik. Şuanda spor salonu bitmek üzere ismini bile belirledik.

Spor Salonunun adı Osman Sayın Spor Salonu olacak. Ne olursa olsun ben spor salonun adını Osman Sayın olarak adlandıracağım. Osman Sayın’ın bu şehre ve sporuna büyük hizmetleri var. Bu isim bu spor salonunda olacak. Ben bu konuda bir defa konuştum ve bu değişmeyecek. Ben bir kere söz verdim ve sözümü çiğnemem söz konusu dahi olamaz. Bu konuda kesin kararımı çok önceden verdim. Ben olduğum sürece de değişmesine asla müsaade etmeyeceğim”

 Poyraz, bin kişi kapasiteli spor salonunun 2 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olacağını ve Spor salonunun içinde spor etkinliklerinin yanı sıra sergi, konser, drama gibi müzik ve sanatsal ağırlıklı etkinliklerinde yapılabileceğini belirtti.

 

Editör: Haber Merkezi