Takke düştü kel göründü.

PKK ve tayfası aklı estikçe Kürtçülük propagandası yapıyor, Sayın Erdoğan onlara cevap verirken, Türkçülüğü de içine karışmadan edemiyor. Türkçülük ve Kürtçülük yapanlara, ırkçılara karşıyım diyor. Hemen arkasından bu memlekette Boşnak, Laz, Gürcü, Çerkez Arnavutlar v.s var diyor. Var, kim inkâr edebilir, yıllarca iç içe kaynaşmış farklı milletleri,  ön plana çıkarmak sürekli gündeme getirmek, kapanmış yaranın kabuğunu çıkarıp açmaktan başka ne işe yarar.  Ülkemizde başka milletlerin olması Osmanlı mirası, çünkü bu Cumhuriyet Osmanlının küllerinden yeniden doğdu. Bu nedenle ki göç verdi göç aldı.

Başbakan Recep T. Erdoğan Kürtçülük yapanlara Kürt kardeşlerine kızacağına, durup dururken Biz her türlü milliyetçiliği ayaklarımızın altına aldık demesinin ne gereği var?

Sayın Erdoğan ve çevresinin ne kadar büyük ayakları var ki, her metre karesinde milliyetçilik fışkıran, 780 bin kilometre karelik koca ülkeyi ayaklarının altına sığdırdı.

Bu duygunun etnik milliyetçilikle ilgisi yok. Her türlü milliyetçilik kastediliyor. Kurguları milliyetçilik üzerine kurulmuş siyasi parti var, başka ülkelerde de var, olmalı da.

Eğer, etnik milliyetçilik Irkçılık, kafatasçılık kastediliyor ise, açıkça söylenilebilinir ama her türlü denmekle maksat aşıldı gibi geliyor.

Ben bu ülkede doğdum. Küçük yaşta bana Türklüğü, Müslümanlığı, vatanı, bayrağı sevmeyi, milliyetçi olmayı, ailem ve öğretmenlerim öğrettiler ve bundan hiç gocunmadım üstelik öğretenlere minnettarım, şükran borçluyum minnet borçluyum.

Bu vatanın zor şartlarda kurulduğunu, çok şehit ve gazisi olduğunu da öğrettiler.

Ancak ve ancak Türk milletinin zorluğu yenebileceğini, başa çıkabileceğini de öğrettiler.

Üstelik vatan, bayrak ve bu toprakları sevmenin bir milliyetçi ruh gerektirdiğini beynime kazıyarak öğrettiler.

O yüzden, dünyanın en doğusundan en batı ucu ile en güney ucundan en kuzey ucuna kadar, Türk olduğumu ve Türk Milliyetçisi olduğumu onurla şerefle haykırıyorum.

MHP'li de değilim kimse farklı yere çekmesin. Böyle bir partinin olmasını,  Türklüğü milliyetçiliği savunması da son derece ihtiyaç ve çok gerekli görüyorum.

Her millet de milliyetçilik vardır. Yani, Sağcıda da, solcuda da Muhafazakâr olanda, Demokrat olanda, cemaatçi olanda, hatta ümmetçi olanda da milliyetçilik ruhu vardır.

Davos'ta Van munit sözünü milliyetçilik ruhu söyletmiştir. Nitekim sadece bu söz üzerine, milyonlarca milliyetçi Türklerin oyu alınmıştır.

Tarikatçılığa, cemaatçiliğe ve de ümmetçiliğe kimse bir şey demiyor ama iş Türklüğe ve milliyetçiliğe gelince bazılarına bir şeyler oluyor, üstelik…

Bu açmaz, sadece Kürtçü milliyetçiler istemedi diye yapılıyor.

Biz, bu coğrafyada Türk olduğumuz için, milliyetçi olduğumuz için yaşıyoruz. Türklerin Yaşamaya su içmeye hava almaya hakkı yok diyenler başka kapıya buyursunlar. Kucağımıza oturup yakalımız yolduramayız.

Ecdadımız var ya ecdadımız sırf bu topraklar Türk kalsın diye şehit oldular gazi oldular artık, herkes bunun böyle olduğunu içine sindirsin.

Türk milli takımında oynuyor milyonlarca parayı cebe atıyor, ismi, Hakan Şükür olduğundan daha çok alkışlanıyor, hatta yüce Meclise taşınıyor, ama Türk değilim diyor. Demek ki daha rüştüne erememiş, büyüklerinin sözlerini dinliyor. Şu yabancı brezilyalı sonradan Mehmet kardeşimiz de milli takımda oynadı ama bizleri hiç üzmedi. Zaten bizim ruhu taşımadığını, takım kaptanı olarak futbol federasyonundan cip isterken belli etmiştin.

Sayın Erdoğan her türlü milliyetçiler ayaklarımızın altında demekle ülkemizdeki tüm milliyetçileri incitmiştir, üzmüştür ve kırmıştır.

Macun tüpten çıkmıştır. Bir akıl tutulması yaşanmıştır.

Alman, Rus Amerika, Rum kendi milliyetçisi olacak ama ben Türk milliyetçisi olursam etnik milliyetçi, ırkçı kafatasçı mı olacağım, sizce de tuhaf değimli?

Allah gani gani rahmet eylesin Erbakan hoca böyle durumda hadi oradan… Hadi oradan derdi.

Türkiye'de nereden baksak 50 milyon Türk vardır. Bunları yok saymak cehaletin daniskasıdır.

Tek dil, tek bayrak, tek vatan, tek millet ancak, Türklük öncülüğünde bir kazanda olur.