15 Temmuz 2016 da Allah FETÖ teröründen Türk milletini korudu..

Bugün bakıyorum: Darbe planı mükemmel bir plan ve başarıya ulaşmaması gibi bir ihtimal görülmüyor, her şey iyi planlama yapılmış.. Ancak ! herkesin bir hesabı var Allah’ın da bir hesabı var ! bunun dışında söyleyecek başka söz bulamıyorum..

Allah, yaptığımız hayır ve hasenat, aldığımız dua hürmetine bizleri korudu.. Başkomutanımız başımızda dimdik ayaktayız..

Ancak 1919 dan sonra unuttuğumuz : Türk milletinin özelliği olan özelliklerimizi de bu darbe girişimi ortaya çıkardı.. bize biz olduğumuz unutturmuşlardı..

Başkomutan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, söylüyor ya ! “ Milletin gücünün üzerinde bir güç yoktur!” gerçekten Türk Milleti müthiş bir millet.. zorda kalınca neler yapıyor neler ..

1919 da inanılmazı başaran Türk Milleti 15 Temmuz 2016 günü de öyle yaptı..

Darbe gecesi : asker kıyafetli teröristleri rehin alan halkın eline geçirdiği tankı süren Rizeli Mehmet Köse , köse lakabı ile çağırılan o Kahraman Mehmet 5 dakika da tank sürmeyi öğreniyor..

Normal kişilerin 1 yıl eğitim alarak kullandığı tankı 5 dakika da çözerek kullanan Türk Milleti müthiş bir millet.. bu özelliğimiz bize unutturmuşlardı..

İki dakika da Zıhlı Personel Taşıyıcıyı sürmeyi öğrenen Minibüs şoförü Zabit Duran, Darbe Gecesi ulaşımı sağlamak için kocasının kamyonunu süren Şerife Boz , ki kamyon üzerine bindirdiği komşularını taksim meydanına kadar getirmeyi başaran Kahraman..

Gazeteciler soruyor : daha önce bu araçları gördünüz veya kullandınız mı diye : Cevap , hayır ilk defa görüyoruz ve ilk defa kullandım..

Nasıl kullandınız sorusuna: Deneme yanılma yolu ile hareket ettirdim..” cevabını veriyorlar.. biz Türk Milletiyiz sıkıştığımız zaman uçak da kullanırız, 270 kiloluk topu da Seyit Onbaşı gibi kaldırırız yerine yerleştirip ateşleye biliriz.. biz Türk Milletiyiz....

Özel Kuvvetler Komutanlığında ilk kurşunu sıkan Şehit Ömer Halisdemir, Şehit olan 243 vatan evladı, yaralanan 1531 gazimiz, Başkomutan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan etrafında kenetlenerek FETÖ terör örgütüne en güzel cevabı veriken bize şunu gösterdi..

Türk Milleti zorda kaldığı zaman 5 dakika da tank sürer, iki dakika da personel taşıyıcı zırhlısını sürer, zorda kalınca kocasına ait kamyonu ilk defa sürerek komşularını meydana ulaştıran Kahraman bir milletiz. Kadını erkeği, yaşlısı genci biz Kahraman bir milletiz..

Tabi: Ali yat uyu uyu , suna topu at ile başlayan eğitim sistemimiz sonucu olarak bize milli Kahramanları onların hayatını unutturmuştu.. ama 15 Temmuz 2016 gecesi uyandık..!

1919 da Erzurumda Nene hatun, Maraş’ta Senem Ayşe, Adana da Rahime hatun, Aydın da Emir Ayşe, Gördereli Makbule, Kastamonu da Hafız Selman İzbelli, Halime Çavuş, Erzurumda Kara Fatma, Ankara da Şerife Bacı, Nezihat Onbaşı, Halide Onbaşı ve daha niceleri kurtuluş savaşının Kahraman hanımları .. ki o gün onlar desten yazmıştı..

Tabi Sütçü İmam , Şahin bey, Gazeteci Tahsin Aslan gibi her ilimizin de bir Kahraman önderi bulunmakta onlarda her biri bir ayrı Kahraman olup, Türk milletini gücünü göstererek kurtuluş savaşını yapmıştı..

Bugün ikinci kurtuluş savaşı olan : 15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleştirilen 2. Kurtuluş savaşının da bir çok Kahramanı var..

Başkomutan’dan uçak pilotuna kadar, sokaktaki vatandaşdan, bayrak sallayan nenemize kadar herkes bir Kahraman !.. Şehitleri ve Gazileri bir Kahraman 78 Milyon Kahraman ..

Hepsinin ayrı hikayesi var, hepsinin ayrı bir yeri var, bugün huzur içinde yaşıyorsak, o Kahramanların sayesinde yaşıyoruz..

Bu darbe girişiminin diğer güzel bir yanı : Ankara da Cumhurbaşkanının başkanlığında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu, Ak Parti Genel

Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Başkomutan, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ilk defa bir araya gelerek özlenen fotoğraf verdi..

Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçtaroğlu, Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanımız başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ile baş başa görüştüler ! milletin özlem duyduğu tablo idi..

Dün geceye döneceğim: Demokrasi nöbeti için , Demokrasi Meydanındayız, halkımızla kucaklaşıyoruz.. milletimizin krizleri bile hoş ortama çevirmesini izledim.

Biri bir poşet tarhana getirmiş, Meydan da bulunan herkese dağıtıyor..

Biri bir koli su almış , tanısın tanımasın herkese dağıtıyor..

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat Belediyesi, Dulkadiroğlu Belediyesi, ayak üstü yenecek yemek dağıtıyor..

Biri ay çiçeği çekirdeği almış önüne gelene dağıtıyor..

Sohbet iyi, herkes fikrini söylüyor.. alanda kim var : Ak Partili, MHP’li , CHP’li başta olmak üzere tüm partilerden insanlarımız var !

Biraz sonra: Darbe başarısız olursa bir kurban keseceğim diyen Ökkeş emmimiz kurbanı kesmiş, hem de dana onu da içli köfte yaptırmış getirip nöbet tutan halka dağıtıyor..! sıcak içli köfte buyurun dostlar..!

Türk milleti müthiş bir millet , aslında bir gecelik Kahramanlık hikayemiz ve Demokrasi meydanlarında tutulan bu nöbetler var ya 500 bölümlük dizi filim olur..! belki de günün birinde yaparlar..

İyi günler..