Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlar malum!..

      Belediyelerin ekonomik yapısı ve şartları ortada..

      Pazar günü sabah sandık başına giderek, gönlümüzdeki aslana oy vereceğiz ama seçimi kazanan da kaybeden de sevineceği bir seçim sürecine gidiyoruz..

      Bazı noktalarda: belediye borçlarını gören yeni başkan ,” Nereden aday oldum ben ne yapacağım! “ diye karar kara düşünürken, orada seçimi kaybeden sevinecek..

      Kahramanmaraş’ın öyle ilçeleri var ki : Tüccar gibi belediye başkan adayları ile seçimi kazanması ile yöre halkı iki defa sevinecek..

      Onikişubat ilçesi..

      Onikişubat Belediye Başkanı ve Ak Parti ile Cumhur İttifakı adayı Hanefi Mahçiçek, sıfırdan aldığı Belediye’yi bugüne kadar bir tüccar mantığı ile yürüterek, Devletten gelen para dan daha fazlasını çalışarak, bölgesinde yaptığı işlerle kazandı.

      Akşam dostlarla oturuyoruz: Belediyelerin borçları ve Ankara dan gelen para gündeme geldiğinde ilk söylenen söz şu oldu: Hanefi Mahçiçek, Osman Okumuş, Mehmet Fatih Güven, tüccar gibi çalışarak para kazanır personel maaşını çıkarır işte yapar ama diğer belediyelere Allah yardım etsin! sözü gündeme damgasını vurdu..

      Türkoğlu da Osman Okumuş, Afşin de Mehmet Fatih Güven, Onikişubat da Hanefi Mahçiçek çalışan üreten belediye başkanlarımız.. Yaptıkları işlerde ortada..

      Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör , inşallah güzel bir ekip, güzel bir danışman kadro ile çalışarak oda , Ankara dan gelenden ziyade çalışarak para kazanırsa Kahramanmaraş önümüzdeki süreç de çok güzel yerlere gelecektir..

      EXPO 2023 , yani 2023 yılında Kahramanmaraş’ta 192 gün süre ile yapılacak olan etkinlikler için bugünden çalışma yapılması ve alt yapının oluşması gerekiyor..

      Bu sebeple : Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, Kaymakamlarımız, KMTSO ve Sivil toplum kuruluşları ile el ele vererek 2023 yılına hazırlanmamız gerekiyor ki .. Amiral Gemisinin Kaptanı Hanefi Mahçiçek..

      Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş Belediye Başkanı, Milletvekili , Onikişubat Belediye Başkanı olarak tecrübeli, çalışkan, tüccar bir belediye başkanı..

      Geçmişte de bunu göstermişti.. Karasu gelmez diyenlere getirerek cevabını vermişti.. Stadyum yapılmaz diyenlere yaparak göstermişti..

      Bu dönemde yaptığı dükkan, konutlarla Belediye’nin nasıl para kazanacağını herkese gösteren bir başkanımız oldu.. Tüm engellemelere rağmen yaptığı hizmetler Cumhuriyet tarihi boyunca yapılanların 10 katı daha fazlasını yaptı.

      Onikişubat, Türkoğlu, Afşin  karnesi tamam..

      Ancak Pazar günü bu başkanlara çok güçlü bir destek verilmeli ki : onlarda 5 yıl bu destekle koşarak gitmeleri gerekir.. Küskünlük dargınlığı bir kenara bırakalım..

     Önümüzdeki 5 yıl Kahramanmaraş’ın kalkınma ve tanıtılma yılı olacak..

     EXPO 2023 ile Kahramanmaraş’a milyonlarca turist gelecek.. Bu gelen turistlerle herkes birbirine bağlı ekmek yiyecek..

     Bu sebeple : sesimizin Ankara da gür çıkması için oy vermeden önce bir kere daha düşünmenizi arzu ediyorum..

     Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İlçe belediyeleri ile tek ses olmamız, 2023 yılına kadar alt yapımızı iyi hazırlamamız gerekiyor..

     Bunun için bizim birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var, güç birliğine ihtiyacımız var, bazılarının söylediği gibi : “ Bunlara ders verelim” sözü yanlıştır..

     Ankara’ya milletvekili seçmiyoruz, güven oylaması da yapmıyoruz.. Kahramanmaraş ve ilçelerine belediye başkanı seçiyoruz.. önümüzde dünya çapında bir proje var ki EXPO 2023 adam gibi yapmak için tek ses ve güçlü sesimizin çıkması gerekiyor..

      EXPO ilk defa Türkiye de Antalya da yapıldı.. 2023 yılı için İzmir ve Onikişubat ilçemiz talip oldu.. Kazanan Kahramanmaraş oldu, buna sahip çıkmamız gerekiyor..

     Ben Antalya’yı biliyorum: Yurt dışından gelecek insanları biliyorum, ilimize girecek parayı biliyorum, bu sebeple özellikle Onikişubat ilçemizde Hanefi Mahçiçek başkanı güçlü destek vermemiz gerekiyor..

     Bu destek Hanefi Mahçiçek için değil, senin benim, Kahramanmaraş’ın daha çok faydalanması için olacaktır..

     Çünkü Tüccar gibi belediye başkan adaylarımızdan biri Mahçiçek!

     Mahçiçek çalışır, Kahramanmaraş halkı kazanır.

     Herkese hayırlı günler diliyorum..