AKP, 3 Kasım 2002 Genel Seçimlerde tek başına iktidara geldi. Yaklaşık 10 yıldır Ülkeyi yöneten, AKP İktidarı bu mücadeleyi yönetemiyor. Adeta esiri oldu.

İşte bu nedenle inanın “Sabrımız taşıyor”.ülkeyi yönetenler,“önce terör akıttığı kanda boğulacak” diyerek hava atılıyor, sonra da “aman itidal, böyle bir günde hepimizin teröre kararlı biçimde karşı çıkmamız gerek” nutukları atarak milleti yatıştırmaya çalışıyor.

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep’ de yaşandı acılar. Güney doğuda her gün yaşanmakta bu acılar.Sayın Başbakan’da oradaydı tek kelime bile söylemeden ayrıldı Antep’ten Rize’ye geçti.burada teyzesinin cenazesine katıldı.İmamın elinde megafonu aldı ve konuştu.Sayın Erdoğan,bu konuşmayı teyzenin değil,şehitlerin cenazesinde  yapmalıydın ..


Aslında her şey ortada terörle mücadelede AKP iktidarı sınıfta kaldı.Terörizmimle  uğraşmaya onu ortadan kaldırmaya ne gücünüz var ne de koordinasyonunuz.Bu durum millet tarafından anlaşılmalıdır artık.

Dağda şehit haberi her gün.Şehirlerde canlı bomba.Geçtiğimiz günlerde yaşadık Gaziantep’ de  patlama gerçekleşti, 4’ü çocuk 9 vatandaşımız hayatını kaybetti, 70’e yakın  vatandaşımız yaralandı.

Kim yaptı bu saldırıyı,kimler kıydı bu masum canlara.Kimin teröristi bunlar,kuzey ırak’ın mı?Öcalan’ın mı? Esad’ın mı? Yoksa El Kaidenin ’mi? patlayan can alan bombalar.


En başta Suriye. Zaten burada iç savaş var, terör kaçınılmaz. Esad yönetimi bize karşıda niyetini belli etti. Esad” Siz ülkeme saldıran teröristlere destek veriyorsunuz,bende kendi teröristimi  sizin ülkeye yollarım” demişti önceden.

Sonra Irak. Bu ülkede de hemen her gün bombalar patlıyor, insanlar ölüyor. Bu ülkede de bir tür iç savaş yaşanıyor.

Kuzey Irak öylesine PKK yuvası olmuş.PKK’nın ana kumanda merkezi konumunu elinde tutuyor.

Dönüp bakalım Türkiye’ye, terörsüz gün yok.Her gün can pazarı yaşanıyor.Dağında,şehrinde.Ülkeyi bu olumsuzluktan kim ve kimler kurtaracak.

Aksakalı Dedeler mi?

AKP iktidarının Ülkeyi getirdiği son nokta budur işte.Açılım safsatası,bizi hangi duruma düşürdü ortada.Yol almak isteyenlere yol varildi,güç verildi,daha çok kan dökme cesareti verildi.Kim çözecek bu terör düğümünü.Beklediğiniz aksakalı dedeler mi var,yoksa çözüm ne.Bu işin sonlandırılması için Ülkemizin gücü ve cesareti var,bunu görün artık.

Beyler,kedinize,kendimize gelelim artık.Ülkenin gidişatı gidişat değildir.Her gün kan kaybediyoruz.Dört bir yanımız mezarlık oldu.Layık ve Demokratik Türkiye Cumhuriyeti Devletini,”sıradan bir devlet” konumuna düşürülmesine müsaade etmeyelim.Bu ülkeyi terör ülkesine dönüşmesine asla izin vermeyelim.Aklımızı başımıza alalım.

Zavallı Türkmenler;

Irak,İran ve Suriye üçgeninde bulunan Türkmenler Tarih boyunca bu bölgede yaşanan olaylara maruz kaldı.Kendi öz kimliğine asla kavuşamadı.Dilini,dinini özgürce  kullanamadı, yaşayamadı.Neden? Irak,İran ve Suriye’nin elinde oyuncak oldular.Bu ülkeler Türkmenleri  birer maşa olarak kullandılar zaman zaman.Bunun için “zavallı” diyorum,Türkmenlere.

Bu terör kavgasının,teröristlerin içinde  ne işiniz var.Size ne kazandıracak bir durum yokken ortada elinize verilen silahı alım dağlara düşüyorsunuz.Bunlardan size asla dost olmaz.Bunu biliniz ve boşu boşuna bir hiç uğruna ölmeyiniz…

Yerini Bil…

Olma kimsenin elinde maşa.

Çıkma sakın dağa taşa.

İş düşerse bir gün başa.

Yerini bil, kendini bil.

 

Tarihine bak ve kendine gel.

Eline verilen silahı onlara geri ver.

Onlar bildiğimiz düşman, alır yer.

Yerini Bil, kendini bil.

Karakoç’ da Türkmen kuzusu.

Onların yaptıkları unutulmadı içimizde sızısı.

Milletimin tek  bir arzusu.

Yerini bil, kendini bil.