Ağa babaları var. Ağa yalakaları var, Türkiye de mi ? dünyanın her yerinde !

Bir köyde bir ağa olur, bir ilçede ilçenin önde geleni olur, birde ilin bir lideri bir ağası olur ki, bunun genele yaydığımızda dünyada da ağalar var !..

Her şeye rağmen ağaya rağmen bir şey olmaz.. olmuyor da !..

Terör sevici AB ülkeleri ve başta Fransa olmak üzere önce: Sarı yelekliler, şimdi öğrenci olayları ile yanıyor !.. ya dolar diyecekler yada yanmaya devam edecekler…

Sebebi : Fransa , Dolar yerine , Euro kullanalım dedi..

Almanya, Fransa, İngiltere, ABD başta olmak üzere tüm Hristiyan ülkeleri , terör örgütlerini bağrında besleyerek, Müslüman ülkelerde kan akıttılar akıtmaya da devam ediyorlar.. ki..

Ama bu defa terörü kucaklarında buldular..

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “ Bizi yakan terör bir gün sizi de yakar, senin teröristin iyi benim ki kötü diye bir şey yok,” dedi ve dünyayı uyardı ..

Dinleyen oldu mu ? olmadı..

Ama bugün kucaklarında buldular..

ABD 80 sent bile maliyeti olmayan bir kağıt parçasını 100 dolar, yani TL karşılığı 80 kuruş maliyeti bile olmayan o kağıt parçasını bize 530 TL gibi bir para ile satıyor..

Yani ABD tüm dünyada bugüne kadar bilinen 54 Kat Trilyon dolar basarak dünya ülkelerine satışını yaptı.. o ülkelerin zenginlerini kendine esir etti..

Bu beş kuruş etmeyen kağıt parçası ile : ülkelerin, altın, elmas, Petrol ve Maden Kaynaklarını sömürerek geçimini sağladı.. sömürmeye de devam ediyor..

Türkiye , Rusya, Çin, İran, Katar ve birkaç ülke daha kendi milli paramızla alış veriş yapalım diyor ve yapılmaya da başladı..

AB ülkelerinin başını çektiği Fransa ise : Dolar yerine Euro kullanalım demeye başladığı gün, bizde geçmiş de olduğu gibi: 17-25 Aralık yargı darbesi , Gezi Parkı eylemleri, Kobani ve en son 15 Temmuz darbe girişimi gibi eylemlerle bizi nasıl vurmaya çalışıyorlarsa , şu anda ağalar AB ülkelerini başta Fransa’yı aynı yolla vurmaya çalışıyorlar..

ABD ve onun arkasındaki Yahudi, İsrail diyor ki : “ Biz dünyanın ağasıyız, dünya beşten değil birden büyük değil diyor.. anlamayana anlatmaya çalışıyor..

ABD ve Dolara kim karşı gelirse onu yok ederiz diyor..

Müslüman veya Hristiyan ülke fark etmez diyor..

Sarı Yeleklilerle başlayan , öğrenci olayları ile devam eden olaylar sonrasında Fransa ilk geri adımı attı.. ikincisi de gelecek ve dolarla devam diyecek..

Bizde : Terörist seviciler var..

Hristiyan köpekleri var..

Haçlı hayranları var.. haçlı zihniyeti var.. ABD uşakları var.. var var..

Çeşitli isimlerde teröristler ve onların iç bağlantıları var ki : 31 Mart 2019 seçimlerine kadar başımıza çok iş getirecekler gibi duruyorlar..

Geri başa dönelim: Köyde ağa olur, onun da yalakaları olup ve ağanın etrafında takla atar durur, Şehir de ağa olur, onun etrafında yalakaları olur..

ABD ve AB ülkelerinde Türkiye içinde yalakaları var !

Her seçim öncesi AB den akıl ve para alan yalakalar var..

Bunlar hiçbir zaman yerli ve milli olamadılar..

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekibini sevmemelerinin birinci sebebi , onun yerli ve milli olması, her hangi ağanın yalakası olmamasıdır..

İslam ülkeleri ve dünya mazlumları : Türkiye ‘ye umut bağlamışlar..

Bunu yurt dışına gittiğin zaman, çok rahat görüyorsun, Bosna Herkes, Kenya, Afrika, Türki Cumhuriyetleri, İslam Ülkeleri ve Fakir ülkelere gittiğiniz zaman karşımıza şu çıkıyor: “ Türkiye Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye , Türkiye “ herkesin umudu bizde..

Bizim terörist seviciler, teröristlerle sevişenler ise umutlarını AB ülkelerine bağladılar..

80 kuruş etmeyen kağıt parçasını tüm dünyaya satarak bunun üzerinden Altın, Elmas rezervlerini artıran , dünyayı sömüren ABD , her zaman gelişmekte olan ve lider konumunda olan ülkelerin başına beladır..

Bugün Fransa’nın yanması da bundandır..

31 Mart 2019 da Ak Partinin belediyeleri kayıp etmesi ve hükümetin yıkılması için ABD ve Terör seviciler bir çok oyunu sahneye koyacaklardır ki : Başta da ekonomi geliyor..

Bir garson: Abi 17 yıllık ak parti iktidarında evimi arabamı aldım, 17 yıl beni ak parti sırtında taşıdı bir yılda ben onları taşısam ne olacak, varsın iş olmasın, varsın ekonomi iyi olmasın ama ülkemde huzur olsun, gelişme olsun , ben aç durmaya razıyım ,” diyor..

Bir garson gerçekleri görmüş anlamış..

Dilerim herkes anlar, dilerim oynanan oyunları görürler.. Terör örgütleri ile yan yana duranları görürler.. diyorum..

Hayırlı cumalar..