Alışveriş, moda, lezzet ve eğlencenin her rengini bir arada bulunduran Piazza AVM, sanal gerçeklik gözlüğü ile Kahramanmaraşlılara, unutamayacakları bir deneyim yaşattı. Dünyanın önde gelen teknoloji markalarından biri olan Samsung, Kahramanmaraş Piazza AVM’nin 1. katında stant açarak yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Teknoloji tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Kahramanmaraşlılar Galaxy Note8 ile yeni çıkan telefon, tablet ve akıllı saat modellerini inceledi. 

Piazza AVM’ye gelen Kahramanmaraşlılar, stantta sanal gerçeklik gözlüğünü deneme fırsatı da buldu. 



EN BÜYÜK EKRAN
Galaxy Note 8’in bu zamana kadarki en büyük ekrana sahip olduğunu belirten Samsung yetkilileri, “Galaxy Note8, elinize kolayca oturuyor ve ergonomik kullanım sağlıyor. Yenilikçi tasarımı sizi 6,3” büyüklüğündeki sonsuz ekranıyla karşılıyor. Galaxy Note8 size daha geniş bir görüş ile yeni S Pen’iniz için daha geniş bir alan sunuyor. 18.5:9 en boy oranına sahip Galaxy Note8, dar gövdesi ve eşsiz tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlıyor” ifadelerini kullandı. 

Ulusal ve uluslararası marka karması ile Kahramanmaraşlılara hizmet veren Piazza AVM’ye gelenler, 10-12 Kasım tarihleri arasında Samsung’un standını ziyaret ederek, yeni teknoloji ürünlerini inceleyebilecek.
Editör: Haber Merkezi