11 Eylül 2014 tarihinde Hasan Kalyoncu Üniversitesi Havalimanı Kampüsü’nde gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında ayrıca Şehitkamil Kültür Merkezi’nde düzenlenecek V. Enerji Zirvesi ile eşgüdümlü olarak poster sergisi ve çalıştaylar da organize edilecek. Üniversite – Sanayi işbirliği çerçevesinde ilgili sanayi kuruluşları, üniversiteler ve diğer kuruluşlar arası iletişimin güçlendirilmesini hedefleyen çalıştaylarda Ar-Ge destek programları hususunda farkındalığın artırılması konusu gündeme gelecek.

Akıllı Şebekeler, Alternatif Enerji, Batarya Teknolojileri, Enerji Depolama ve Güç Elektroniği, Enerji Geri Kazanımı, Enerji Üretim Ekipmanları, Teknolojik Cihazlar ve Ekipmanlar, Yakıt Pilleri gibi alt temaları bulunan etkinliğe katılmak isteyen araştırmacı ve girişimciler enerjipp.hku.edu.tr web sitesinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilecekler. Katılımcıların projelerini 30 Ağustos 2014 tarihine kadar 50x70 cm. ebadında, pdf formatında düzenleme kuruluna göndermeleri gerekiyor.

Bilim Kurulu tarafından; projenin özgünlüğü, sağlayacağı fayda, içerdiği inovasyon ve ticarileşme potansiyeli kriterlerine göre yapılacak değerlendirme sonucunda dereceye girenlere ödülleri 11 Eylül 2014 tarihinde Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek ödül töreninde verilecek.

Editör: Haber Merkezi