Türkiye Cumhuriyetini yok saymak isteyen, bölmek isteyip çaba sarf eden, yerli ve yabancı işbirlikçileri, artık boşa hizmet ettiklerini anlamışlardır herhalde.

Ellerinde silah, bomba ile gereksiz, boş hedefler için, can yaktılar kunta kintelik yaptılar. Kandırıldılar kullanıldılar. Niye çalıştıklarını kim için çatıştıklarını dahi anlamadan bilmeden, belirsizliğe doğru yol alıp gidiyorlar.

Madem gidiyorsunuz sakın yalnız gitmeyin, size bel bağlayanları da alın gidin. Hatta gidiyor diye ananız babanız ağlayacaksa onları da alın gidin.

Bu ülkenin ekmeğini aşını yiyen nankörler, cehennemden öte yolunuz var. Gidişiniz olurda dönüşünüz olmaz inşallah.

Yıllarca ana babanızı üzdünüz, hısım akrabalarınızı yaraladınız öldürdünüz. Türkiye Cumhuriyeti askerlerini yaraladınız öldürdünüz.

Uğruna savaş verdiğiniz Kürt halkını evinden malından yaylasından yuvasından ettiniz. Şehirlerin kenar mahallesine sürdünüz aç ve açıkta kalmasına sebep oldunuz. Binlerce arkadaşınızın ölümüne ve yaralanmasına sakat kalmasına sebep oldunuz, kış da karda yağmurda itten rezil yaşadınız.

Siz gidin ki dağlarımız rahat etsin, siz gidin ki oralarda yaşayan vatandaşlarımız evlerine dönsün yaylasına çıksın, huzur bulsun. Siz gidin ki askerlerimiz başka işlerine baksın.

Sizleri sevmiyoruz, bu topraklarda görmek istemiyoruz, sizlere hiçbir zaman özlemimiz olmayacak. Kim seviyor kimin için çalışıyorsanız, o ülkeye gidin orada yaşayın.

Türk ve Kürt halkının huzuru ve refahı için, harcanacak milyarlarca doların heba olmasına sebep oldunuz, kendi ülkenize, insanlarınıza ihanet ettiniz.

Sizlerde biliyorsunuz ki Kürt Cumhurbaşkanı, Kürt Başbakanı, Kürt bakanı, Kürt Milletvekili ve bürokratları oldu, kimse engel olmadı.

Yaşamım boyunca ben Türk’sem de Kürt olarak aramızda hiç fark görmedim. Hatta sana müsamaha bile yapıldı, yaktığın elektrik paranı bile ben ödedim.

Biji APO dedin, süreç dedin, özerklik dedin, bağımsızlık dedin, Kürdistan dedin, Sayın dedin bunların hiç biri beni çok etkilemedi ama T.C. demeniz oldukça zoruma gitti.

Türkiye Cumhuriyeti çok zor şartlarda kuruldu. İkimizin Ataları tarafından binlerce şehit kanı akıtılarak kuruldu. Akan kanları hesap etmeden Al Bayrak’ın simgesini hesap etmeden T.C.yi küçük düşürme hesabı yapmaya kalktın. Hatta ülke içinden ihanetine ortak bir kısım yandaş da buldun.

Yalnız bir şeyi hesap edemedin. T.C. nin bu ülkenin kalbi, ciğeri beyni hülasa tüm bedeni olduğunu bilmeden hesap hatası yaptın.

Ülkemde yaşayan Türk insanının son damla kanı toprağa düşmeden, T.C. nin ortadan kalkmayacağını idrak edemedin.

Senin ve yerli işbirlikçilerin T.C. ile uğraşması abesle iştigaldir. Sadece T.si Kimin üstüne düşse, altından kalkamazsınız.

T.C ye ödenen bedel kadar bedel öde ondan sonra kaldırabiliyorsan kaldır.

Hiç kimse merak etmesin. T.C ile uğraşan örgüt elamanları, bahanelerle ismini,  levhalardan indirmeye kalkan bazı bakan ve Valiler sizler er ya da geç gideceksiniz ama T.C ilelebet yani sonsuza dek yani Türk Milleti yaşadığı müddetçe kalacaktır.

En iyisi siz siz olun, boyunuzu aşan T.C den uzak durun yapabileceğiniz başka işlerle uğraşın.

Yani hiç kimse ne yerli ne yabancı, T.C ile baş edemeyeceksiniz anlayın artık.