Bu nasıl başlık diyeceksiniz: oldu ise de olmadı ise de böyle bir başlık attım gitti..bugün Tayyip ayrı yoldan giderken Ak Parti tabanda ayrı bir yoldan gidiyor !..
     Nasıl mı ?
     Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: " 2019 seçimlerine odaklanarak, yenilik, sevgi , halkı kucaklamak için çalışıyor"
     Tabanda ise : Kırıp dökerek gidiyor olmayacak hatalar yapıyorlar..
     Afyonkarahisar kampı, Ankara toplantıları ve diğer toplantılar galiba çok bir işe yaramadı..
     Sözüm Ak Parti il ve ilçe yönetimlerine: Bugünden sonra vatandaş, önce oyunu Tayyip'e verecek , sonra istediği partinin milletvekiline verecek..
     Hal böyle olunca: Tüm partiler, partinin kurucusu hizmet karı değil, bir oy kiminle fazla alına bilirse seçime onunla girmek zorunda !
     Önüne  konan: "iki koyunu" güdemeyecek kadar aciz" kişilere " elim kırıla " diyerek Tayyip için oy veriyorduk ! verdik ama bugünden sonra yok o kişeler bir tane bile oy yok eski dönem, eski Türkiye  bitti..
      Eski dönem tarihin derinliğine gitti ve çok geride kaldı.. bugün yeni dönemdeyiz..
      Kusura bakmayın bugünden sonra kimse "Elim kırıla " diyerek oy vermeyecek.. 2019 seçimlerinde : Önce Tayyip diyerek Cumhurbaşkanına oyunu verecek.. Tayyip 'e evet diyecek..
      Herkes bunu çok iyi biliyor ki : hükümeti TBMM yani milletvekilleri dışında kişilerden Cumhurbaşkanı kuracak ! Ak Parti değil, Cumhurbaşkanı var !
      Ak Partinin aldığı oyun ve milletvekili sayısının çok da bir önemi yok !
      Türk milleti bunu iyi biliyor.. 2002 öncesin de olduğu gibi yeniden Tayyip diyor..
      Akşam televizyon da Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sırbistan Yeni Pazar şehrinde yaptığı ziyareti izledim..
      Sanki Sırbistan değil de : Kahramanmaraş'a gelmiş gibi.. Yüzbinlerce kişi yolun iki yanına dolmuş, ellerinde Türk Bayrağı ve Tayyip diyorlar.. 2002 öncesi Türkiye ve Tayyip sevdası..
      Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya tanıyor, dünya biliyor, özellikle islam alemi çok iyi biliyor, Tayyip diyor ama biz ne kadar biliyoruz..?
      Seçilmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bu halkımız yüzde 52 oy verdi, bana göre bu yeter mi ? yetmez, bunun daha fazla olması gerek, şöyle yüzde 65 gibi..
      Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2019 seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı koltuğuna yüzde 65 oyla oturusa : biz halk olarak  kıymetini bile bildik! diyeceğim..
     Bu oyu almak için görev Ak Partiye düşüyor ama, ne var ki Ak Parti de kırılma ve dökülmeler var..
     Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis üyeliği, ondan önce de : İlçe başkanlığı kongreleri var ki en büyük kırılma da burada oluyor..
     İlçe kongreleri birlik ve beraberlik içinde yapılması gerekirken, beş ilçe başkanına baştan " biz seninle çalışmayacağız" denmesi ve uslüp çok yanlıştı.
    Basın önünde böyle bir söz yerine: taban da ikili görüşme ile Ahmet'in yerine Mehmet aday ola bilirdi.. ama yapılan iş baştan sona yanlıştı.
    A ilçe başkanı çağırılır, ona : " Biz seni şurada değerlendirmek istiyoruz, aday olma, yerine bir adam sen tavsiye et " dense daha şık olurdu..
    Olmadı bu bağlamda kırılma ve dökülme başladı..
    Yarın: seçim sürecinde daha çok kırılma ve dökülme yaşanacak sonuç olarak da zararlı çıkan Ak Parti olacaktır..
    Milletvekili aday adayları, Belediye Başkanı aday adayları, Meclis üyesi aday adayları, ilçe başkanlığı day adayları olan sevinece olmayanlar : ne diyecek ?
    Son söz: 2018 yılında temeli atılacak olan üç dev projenin ikisi bana göre bugün olmazsa olmazımız değil, 3 katlı tünel Boğaz'ın yeni gerdanlığı olacak daha sonra yapıla bilir..
    Çılgın Proje Kanal İstanbul ise acil değil bana göre 3-5 yıl sonra yapıla bilir..
     İlk nükleer santral Akkuyu da yapılmalı acil.. yerinde bir proje..
     Boğazı üçüncü defe tünelle geçme yerine, Kanal İstanbul yapma yerine buraya harcadığımız paralarla , Savaş uçağı fabrikası kurmalıyız, Füze fabrikası kurmalıyız, yolcu uçağı yapmalıyız, hepsinden önemlisi yerli milli otomobil fabrikasını kurmalıyız..
     ABD ve AB ülkeleri bu ürünleri bize satarak kanımızı emiyorlar.. buna dur yeter demeliyiz.
     Ak Partinin Milli ve Yerli Projesini millet görmek istiyor.. Ak Parti il başkanı Ahmet Özdemir bey: " Metal yorgunluğu olan müdürleri görevden alıyoruz"  diyor: SGK müdürü 6 ayda metal yorgunu olurken, Maşallah 16 yıldır Müdürlük yapan müdürümüz hiç yorulmamış üç telefonu ile çok çalışıyor ! çok çok..
     iyi günler