Müşteri memnuniyetinin üst düzeyde olduğu mekanda Kahramanmaraş Mutfağının eşsiz lezzetlerinin yanı sıra Dünya Mutfağından da lezzetler sunuluyor. Aynı zamanda ailenizle, dostlarınızla ya da misafirlerinizle hoş sohbetin yanı sıra canlı müzik eşliğinde bir iki kadeh de alkol almak isterseniz aradığınız mekan kesinlikle Rakım46 Cafe & Bistro.

Rakım46 Cafe & Bistro İşletme Sahibi İsmail Kolukısa, bölgeye kazandırdıkları farklı konseptin ihtiyaç olduğunu ve konseptten müşterilerinin memnun kaldığına vurgu yaparak; “Aslında İlçede ve Kahramanmaraş merkezde Rakım46 Cafe & Bistro konseptinde bir mekan yok. Böyle bir mekanla bir ihtiyaca cevap vermiş olduk. Gelen müşterilerimiz buradaki lezzetli yemekler ve güzel yüzlü kaliteli hizmetten son derece memnun kalıyorlar. Bu da bizim için en büyük kazanım.

Mekanımız hem ilçe halkımıza hem de dışardan gelen misafirlerimize hizmet veriyor. Şehrimizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışarak turizmin gelişmesine katkı sağlıyoruz. Bu tür mekanlar bir anlamda turizm elçiliği görevi de görüyor. İl dışından da çok sayıda misafir ağırlıyoruz.

Mekanımızda misafirlerimiz, Maraş Mutfağı başta olmak üzere Dünya Mutfağından da lezzetler bulabiliyorlar. Arzu eden müşterilerimiz alkol de alabiliyor.  Canlı müzik hizmetimizde var.

Müşterilerimiz özel günlerini, dost muhabbetlerini bu mekanda geçireceği kaliteli vakitle taçlandırabilirler” dedi.

Editör: Haber Merkezi