Önce biraz tarih: 1984 yılında CIA kurduğu PKK, AB ülkelerinin sonuna kadar desteklediği ve Haçlı – Yahudilerden sürekli destek olması ile PKK sözde Kürtlerin hakkını korumak için kurulmuş gibi gösterildi.. ve de öyle büyütüldü..

    Suriye de Beka vadesinde kendisine kurulan askeri üstte eğitim alan ve teröristlerinin Türkiye – Suriye sınırı ki 911 km. sınırın istediği yerden ülkemize sokarak eylemlere başladı..

     Kürt kökenli vatandaşlarımızı kandırarak kendilerine yerelde sahayı güneydoğu Anadolu da buldular.

     Dışardan ABD ve AB ülkelerinden silah para, içerde ise yerli halktan destek alarak yola çıktılar , kısa süre sonra kendi projelerini ortaya koymaya başladılar..

     Sözde Kürt devleti kuracağız diyerek yola çıktılar: Kürtlerin kadın çocuk, yaşlı genç önlerine kim geldi ise öldürmeye başladılar.. Doğu topraklarının boşalması gerekiyordu..

     Kürt gençlerini kandırarak dağa çıkardılar: Kızlara tecavüz ederek hayatını karartılar erkeklere yapmadıklarını bırakarak ülkesine dönemeyecek hale getirdiler..

     Döverek, işkence yaparak canlı bomba haline getirerek Türkiye içinde eylem yaptılar..

     Ailesini ve çocuklarını düşünen kürt kökenli vatandaşlarımız: Batıya, Mersin, İzmir, İstanbul, Ankara gibi batı illerimize göç ederek PKK zulmünden kaçarken, Doğu topraklarımız Büyük İsrail devleti için boşaltılmış oldu.. Hemde en verimli topraklarımız ..

     Türkiye – Suriye ilişkileri gelişti.. PKK başı Abdullah Öcalan’ı istememiz üzerine, Suriye köşeye sıkıştı.. ya bize verecekti , yada kaçmasına göz yumacaktı : sonunda Suriye den Kenyaya kaçtı..

     Türkiye, Öcalan’ın 15 Şubat’ta yakalandığını, 16 Şubat 1999’da Başbakan Bülent Ecevit’in yaptığı, “Abdullah Öcalan Türkiye’dedir” açıklamasıyla öğrendi.

      Zaman Gazetesinde başlık: FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in “ Benim oyum DSP’ye demesi, Başbakan Bülent Ecevit, Öcalan’ın yakalanmasıyla 1970’lerden sonra yeniden patlama yaptı. Yeniden Karaoğlan oldu.. 18 Nisan 1999 Seçimleri’nde DSP oylarını yüzde 14.65’ten yüzde 22,19’a çıkardı ve birinci parti oldu. ANAP ve Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte 57. hükümeti kurdu ve 2002’ye kadar başbakanlık koltuğunda oturdu.

     2002 de Devlet Bahçeli’nin erken seçim istemesi ile son buldu.

     15 Şubat 1999 günü Türkiye paket olarak verilen Öçalan idam edilmemek şartı ile verildi ve bugün bize maliyeti çok fazla lüks yerde korunuyor..! ABD Güleni verse aynı masrafı ona da yaptıracaktır.. zararı bize olacaktır..

     Oysa : idama mahkum edilen o katil , Kenya dan gelirken uçaktan aşağı da atıla bilirdi..!

     1984-2017 yılları arasında 41 bin 700 vatandaşımız ve güvenlik görevlisi hain örgüt tarafından şehit edildi..

     Bunu çok iyi bilen Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:

     3 yıl öncesine kadar sadece savunma yapıyorduk.. Savunma yaparken de durmadan şehit veriyorduk.. Bugün savunma yok , inlerinde vurma var..

     Özet kısa tarih bilgiden sonra : ESAD’ın adamlarımı yoksa, dengesiz birkaç kişimi, yıl başı gecesi Taksim de Provokasyon yapmalarının altını çizmek istiyorum..

     Türkiye de yaşan ve genç kızlarının evlendiren  3.5 Milyon Suriyelilerin genç kızları Türk gençlerini seçtiğini görüyoruz..

     Her evlenen Suriyeli genç kızdan yüzde 24 Türk erkeklerini seçmiş.. aile olmuşuz..

     Arap- Kürt-Alevi, Türkmen, Suriye den gelen Misafirlerimizin ırkı – dini – mezhebine bakmadan biz onlara gönlümüzü açtık..

     Kız alıp, kız verdik, bir çoğu ile akraba olduk, bir çoğu Türkiye de iş yeri açtık ekonomiye katkı veriyorlar.. Bugün inşaat sektöründe çalışanların çoğu Suriyeli..

     Terörden temizlenen bölgelere ise : Burada çadır kentlerde kalanlar evlerine geri dönüyor.. Türkiye yerleşenlerde var !

      Biz geri başa dönersek: Kürt- Türk-Arap- Sünni- Alevi – Hıristiyan , Ermeni, diye ayrım yapmaya başlarsak sonumuz felaket olur.. 1980’lere gideriz..

      Dedelerimiz : Osmanlı 750 yıl tüm dinleri ve ırkları bir arada kardeşçe bir arada yaşatmıştır. Biz Osmanlı torunlarıyız..

     Bugün Bizimde : Türkiye de Hristiyan, Ermeni, Süryani, Gayri Müslüm vatandaşlarımız var, yıllarca onlardan alış veriş yapıyoruz, kız alıp kız veren var.. bir arada yaşıyoruz..

     Mardin, İstanbul, İzmir, Antalya, İskenderun- Hatay da başta olmak üzere bir çok yerde kiliseleri var , havraları var, biz camiye onlar kilisesine gidiyor..

     Her seçim öncesi olduğu gibi : Bu seçim öncesi de yine Provokasyon yapanlar ortaya çıktı aman dikkat diyorum.. Kardeşliğimize bir helal getirmeyelim..

     Suriye ‘li Misafirlerimize karşı hareket yapacaklar dur diyelim, Dümen suyuna gelmeyelim.. biz hep birlikte Büyük Türkiye’yiz bunu unutmayalım..

     Suriye ‘ye girmeli miyiz ? : Evet girmeliyiz !..

     Mehmetçik – Özgür Suriye ordusu Menbiç de Fıratın doğusunu da terör örgütlerinden temizleyecek ve Suriyeli kardeşlerimiz evlerine dönecektir.. oyuna gelmeyelim.. Suriyelilerin ne işi var burada diyenlerin çenesini kapatalım.. oyuna gelmeyelim..

     Aman diyorum : Birliğimizi bozmayalım..

     İyi günler..