Belediye Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş Belediyespor olarak yola çıktıklarını ifade ederek: “Biz yolun başında bir hedefimiz olduğunu söylemiştik. Takımımız 3. ligde mücadele edeceğiz ve hedefimiz ikinci lig. Takımımızın başına Sportif Direktör Bünyamin Gezer’i, Teknik Direktör olarak da Erol Azgın’ı getirdik. Bugün burada sözleşme imzalayacaklar” diye konuşarak sözü Bünyamin Gezer’e bıraktı.

Kahramanmaraş Belediyespor Sportif Direktörü Bünyamin Gezer yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş Belediyespor’un futbolcu üreten bir takım haline getirmek için geldiklerine işaret ederek: “Kahramanmaraş’ta spor adına her şey mevcut. Tek eksik olan genç yetenekleri ortaya çıkarmak. Biz bunun için buradayız. Olaya sadece futbol olarak bakmak yanlış olur. Belediyespor bünyesinde bütün branşlarda sporcu yetiştirme amacındayız” dedi.

Daha sonra söz alan Teknik Direktör Erol Azgın ise, Kahramanmaraş Belediyespor’da bir hedef gördüğü için geldiğini ifade etti. Teknik Direktör Azgın yaptığı konuşmada: “Bana bu teklif ilk geldiği zaman biraz durakladım ama gördüm ki Kahramanmaraş Belediyespor’da bir hedef var. Ben inanıyorum ki iki yıl sonra Bank Asya ligindeyiz” dedi.

Konuşmaların ardından gazetecilerden gelen sorulara da cevap verildi ve daha sonra Kahramanmaraş Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci, Bünyamin Gezer ve Erol Azgın arasında protokol imzalandı.

İmza törenine Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı ve Av. Hasan Kara ile basın mensupları katıldılar.

 

 

Editör: Haber Merkezi