Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nce 12 Temmuz 2016 tarihinde Çağlayancerit İlçesi’nde başlayan açılış furyası Pazarcık ve Türkoğlu ile devam etti.

Çağlayancerit’te 12 Temmuz 2016 Salı günü saat 14.00’te yapılan açılış programına ilgi oldukça yoğun olurken, Pazarcık’taki açılış ise 16.00’da gerçekleştirildi.

Türkoğlu’nda gerçekleştirilen açılış ise saat 18.00’de başladı.

Türkoğlu’nda gerçekleştirilen program açılış konuşmaları ile başladı. İlk olarak kürsüye gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Büyükşehir Belediyesi ile birçok ortak proje yürüttüklerini ve gerek tesisleşme gerekse sportif etkinlikler açısından Kahramanmaraş’ın sporda hak ettiği yere getirmek için gayret ettiklerini söyledi.



Daha sonra kürsüye gelen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un gayret ve desteklerini her zaman yanlarında hissetlerini ifade ederek: “Türkoğlu ilçemizin gelişiminde ve kalkınmasında Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç, her zaman yanımızda yer aldılar ve destek vermeye de devam ediyorlar. Yaptığımız proje ve hizmetlerle ilçemizi en güzide yerler arasında yer alacak hale getireceğiz. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ederim” dedi



Son olarak kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanvekili Bekir Kılıç, Türkoğlu halkına Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un selamını getirdiğini ileterek: “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımız ve hizmetlerimiz devam ediyor. Bu yıl 13’sünü il merkezinde düzenlediğimiz Yaz Spor okullarımıza bu yıl ilçelerimizi de ekledik. İl genelinde 7 binden fazla öğrenci kardeşimiz bu okullarda yaklaşık 14 dalda eğitim görecekler. Hem yaz tatillerini anlamlı bir şekilde değerlendirmiş olacaklar hem de kötü alışkanlıklardan uzak duracaklar. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin ve çocuklarımızın yanlarında olmaya ve onlara destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.



Açılış konuşmalarının ardından Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal başta olmak üzere protokol mensupları öğrencilere malzemelerini dağıttılar.
Editör: Haber Merkezi