Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 14.sünü düzenlediği Yaz Spor Okullarına kayıtlar sona erdi. Bu yıl kayıtların ilk kez internet üzerinden alındığı Yaz Spor Okulu’na rekor başvuru yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları 11 ilçede 7/14 yaş aralığında ki 9100 öğrenciye ücretsiz hizmet verecek. 

BÜYÜKŞEHİR SPORU DESTEKLİYOR
Sporun ve sporcun gelişimi için 3 yılda dev yatırım ve hizmetlere imza atan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olması için de çalışmalarını sürdürüyor.

Birçok mahalleye semt sahası kazandıran, hizmete sunduğu kapalı spor salonu ile Kahramanmaraşlı genç ve çocuklara spor yapma imkânı sunan Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okullarıyla da çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini ve yeteneklerini sergilemelerini sağlıyor. 



11 İLÇEDE, 13 BRANŞTA HİZMET VERECEK
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları'nda 2017 yılı yaz döneminde 2 merkez ilçe olmak üzere toplam 11 ilçede hizmet verilecek. Yaz Spor Okulları’nda 7 ile 14 yaş aralığındaki çocuklara futbol, basketbol, voleybol, yüzme, kort tenisi, masa tenisi, atletizm, karate, güreş, santraç, kicboks kros, badminton olmak üzere toplam 13 farklı branşta alanında uzman 63 antrenör eğitim verecek.

SPORLA DOLU GÜNLER
Çocuklarının yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmesini, aynı zamanda güvenilir bir ortamda spor yapmasını isteyen ailelerin adresi bu yıl da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yaz spor okulları olacak. 10 Temmuz da açılacak, 25 Ağustos’ta sona erecek Yaz Spor Okullarında öğrenciler seçtikleri branşlarda ihtiyaç duydukları malzemelerinin tamamını açılışta teslim alacak.
Editör: Haber Merkezi