Vakit Kahramanmaraşspor Vakti!

İl Başkanı Hüseyin Kayış yaptığı açıklamada;

"Vakit Kahramanmaraşspor Vakti!  Kahramanmaraşspor hepimizin sahip çıkması gereken kahraman şehrimizde ortak bir değerimizdir" ifadelerini kullandı.

Davamız Memleket Meselesi Sevdamız Kahramanmaraş

İl Başkanı Hüseyin Kayış: "Bizim davamız memleket meselesi. Bizim sevdamız Kahramanmaraş. İstiyoruz ki kahraman şehrimiz; eğitimde, kültürde, ekonomide, siyasette, sanatta ve sporda her zaman layık olduğu gibi en üst sıralarda yer alsın. Biliyoruz ki bunun yolu inanarak başarıya odaklanıp, birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenmekle olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerimizle bizde bugün şehrimiz adına mücadele veren Kahramanmaraşsporlu futbolcularımıza hem moral vermek hem de Kahramanmaraşlı hemşerilerimize şehrimizin takımına destek davetinde bulunmak için antrenman sahasında teknik heyetimiz ve futbolcularımızla bir araya geldik" dedi.

Misafirperverliklerinden dolayı Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan'a, Genel Müdür Mehmet Tıraş'a, Sportif Direktör Adnan Erkan' a, Teknik ekibe ve Akdeniz Aslanlarına teşekkür eden Kayış: "Bildiğiniz üzere bu sezon Kahramanmaraşspor’umuzun kuruluşunun 50. Yıldönümüne denk geliyor. 50. Kuruluş yılına şampiyonluk parolası ile başlayan Kahramanmaraşspor’umuzun Cumartesi akşam saat 19:00’da Şanlıurfaspor ile oynayacağı müsabakada şehrimizin takımına destek için değerli Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizi 12 Şubat Stadyumununa davet ediyorum" sözleri ile davetini dile getirdi.

İl Başkanı Kayış: "Bizler inanıyoruz. Var gücümüzle, her zaman her koşulda Kahramanmaraşspor’umuzun yanındayız. Yensede yenilsede bu forma adına, bu şehir adına ter döktükleri için onlarla gurur duyuyoruz" şeklinde sözlerine son verdi.

Editör: Haber Merkezi