İstanbulda faaliyet gösteren Masa Tenisi Dernekleri tarafından organize edilen İller arası Bahar Kupası” Masa Tenisi şampiyonası ünlü masa tenisi sporcularının katılımı ile İstanbul Şilede gerçekleştirildi.

7-8 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen masa Tenisi müsabakaları çok heyecanlı maçlara sahne oldu.

İstanbulda düzenlenen Bahar Kupası Masa Tenisi şampiyonasında ilimizi temsi eden İsmet Türksayar grup maçlarında önce İstanbuldan Atilla Çamlıdağ, Bursadan Kemal Demirel ile yaptığı müsabakalardan sonra Konsuleyşin maçları oynamayı hak kazandı.

Konsuleyşin maçlarından önce Zihni Tunay’ı çok güzel ve mükemmel bir maçın ardından 3-2 kazanan sporcumuz  İsmet Türksayar yarı finale yükseldi.  Yarı final maçında İstanbuldan Murat Sadıklar’ı da 3-2 ile geçen Türksayar, finale yükseldi.

Final’de Süper Lig oyuncularından  Fırat Atabey’le karşı karşıya geldi. Çekişmeli ve zevkli geçen maçı 3-2 kaybeden sporcumuz  İsmet Türksayar, turnuvayı ikinci olarak tamamladı.

Bundan önceki şampiyonalarda olduğu  gibi bu şampiyonada da Şehrimizi başarıyla temsil eden İsmet Türksayar,  turnuva ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Geçen hafta sonu İstanbul Şilide yapılan masa tenisi müsabakasına katılıp birinciliği çok az farkla kaybetmeme rağmen Kahramanmaraş’ımızı en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Kahramanmaraşta yeteri kadar maç yapma şansı bulamamamıza  rağmen buradan aldığımız ikincilik benim için büyük bir başarı. Bundan sonraki şampiyonalarda ilimize şampiyonluklar kazandırmayı hedefliyorum” dedi.
Türksayar, Kahramanmaraşta masa tenisi sporuna ilginin her geçen gün artığını da ifade ederek, İnşallah önümüzdeki yıllarda Kahramanmaraştan da masa tenisi şampiyonları çıkartacağız. Çünkü şehrimizde bu potansiyel var. Herkesi masa tenisi oynamaya davet ediyorum” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi