Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu Belediye Sporun açılışındaki yaptığı konuşmada ; 2016- 2017 Amatör ligi sezon açılışını hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.

Değerli misafirler Türkoğlu, Kahramanmaraş’ımızın parlayan yıldızlarından bir tanesi, belediyemizin her alanda yaptığı çalışmalarla göz dolduruyor, biz bu çalışmaların yanında daha önceden de aşina olduğumuz futbolla bu yıl inşallah güzel bir yerlere gelmek için start verdik. Hedefimiz bal ligi. Beyoğlu Belediye Başkanı iken amatör ligde hem de bal liginde mücadele vermiştik. Ama Türkoğlu’ndaki hizmetlerin aksamaması için iki yıllık aradan sonra futbolumuza tekrar döndük. Bu vesile ile bütün mesai arkadaşlarım ve ekibimizle gurur duyucu imzalar atıyoruz. Şuanda Türkoğlu yeni belediye binasıyla yaptığı parklarla, mahallelerdeki yollarla, Kahramanmaraş’ımızın ikinci büyük camisiyle eğitim kampüsüyle, 75 yataklı hastanesiyle, Türkiye’nin en büyük lojistik merkeziyle, 200 konutluk TOKİ yatırımlarıyla, 5000 kişilik  cezaeviyle, Organize Sanayi Bölgesiyle ve sayamadığımız birçok yatırımlarıyla birlikte    bir milyar tl ye yakın yatırımlar mevcut. Bu yükselişi inşallah sporla da taçlandırmak istiyoruz, diyerek konuşana başkan ‘Okumuş’ konuşmasına şu sözlerle devam etti. 



ENGÜZEL SPOR TESİSİNİ İLÇEMİZE YAPACAĞIZ DİYE SÖZ VERMİŞTİK
Daha önce 27 dönümlük Beyoğlu Spor tesislerini 2007 yılında hizmete açmıştık. Biz Türkoğlu’na gelip aday olduğumuzda Beyoğlu’ndan daha güzel bir spor tesisini Türkoğlu’na kazandırmak için söz vermiştik. Şuanda içinde bulunduğunuz Futbol sahası daha önceden yapılan kapalı spor salonu, Büyükşehir Belediye Başkanımızın yaptırdığı tenis kordu, Ramazan ayının birinci günü açtığımız aqua parklı yüzme havuzu ile birlikte inşallah Türkoğlu’ndaki gençlerimizin sporu daha çok sevmesi, zararlı alışkanlıklardan daha fazla uzaklaşması için vesile olacak. Kılılı Mahallesindeki Futbol sahamızı spor il müdürümüzle birlikte protokol gereği inşallah iki aya kadar biteceğiz. Şekeroba Belediyemizede Beyoğlu’ndaki spor tesisleri gibi, buradaki spor tesisleri gibi inşallah bu kış başlayıp, o tesisleri de bitirdiğimiz takdirde belki de Kahramanmaraş’ımızın içerisinden daha fazla futbol sahasına kavuşmuş olacağız. Amacımız sadece futbol değil bütün branşlarda sporcularımızı, gençlerimizi desteklemektir.



Ben bu vesile ile bu sezon mücadele verecek bütün futbolcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Özellikle futbol hocamıza ekibine başarılar diliyorum, dedi.

Tören sonunda Kaymakam Serdar Kartal, Belediye Başkanı Osman Okumuş gazetecilerle kaleye penaltı atışı gerçekleştirdiler.  

Açılışa, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İl Spor Müdürü Ali İhsan Kabakçı,İl Tertip Komitesi Başkanı Ali Kazancı, AKSF Başkanı Ergün Ünal, Hakem Kurulu Başkanı Veli Ünlü, Türkoğlu Belediye Spor Futbolcuları ve vatandaşlar katıldı.
Editör: Haber Merkezi