Her iki takımın futbolcuları sahaya 4 gün önce şehit olan ilçemizin Yeşilyöre mahallesi nüfusuna kayıtlı “J. Uzm. Çvş. Erkan İmalı’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı dileriz” pankartıyla çıktı. Karşılaşma, tüm Şehitlere saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Türkoğlu Spor Tesislerinde oynanan maçta, Türkoğlu Belediyespor, Pazarcık Aksuspor’u 2-1 mağlup ederek haftayı kayıpsız kapattı.

Türkoğlu İlçe Kaymakamı Serdar Kartal, Pazarcık İlçe Kaymakamı Çağlayan Aydın, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, mücadeleyi 90 dk. boyunca birlikte izlediler.

Golleri; Türkoğlu Belediye Spor futbolcularından 5.dk Seçkin, 20.dk Mehmet Özbagış atarken, Pazarcık Aksu Sporun golünü ise 55.dk penaltıdan Çağrı attı.

“ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ”

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş maç sonu yaptığı açıklamada, Türkoğlu Belediyespor’un şampiyonluğa ulaşacağını söyledi. Takıma her türlü desteği verdiklerini kaydeden Başkan Okumuş, “Belediye olarak her zaman spor yapan ve yaptıranın yanındayız, özellikle futbol bir şehrin tanıtımında önemli rol oynar. Bizde bundan yola çıkarak bu sezon Türkoğlu Belediyespor’un ismini daha yukarılara taşımak için elimizi taşın altına koyduk ve şampiyonluğu kovalıyoruz. Play-Off’un ilk maçında beraberlikle ayrıldık, ancak bu ikinci haftada oynadığımız Pazarcık Kartalkayaspor, üçüncü haftada Dumlupınarspor ve bugünde Pazarcık Aksuspor maçını kazanmasını bildik. İnşallah önümüzdeki haftalarda alacağımız galibiyetlerle Türkoğlu Belediyespor, şampiyon olacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi