Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Tenis faaliyetleri içerisinde yer alan Tenis Turnuvası Sezal Spor Kompleksinde yapıldı.

 25 gündür  devam eden ve 45 sporcunun katıldığı turnuvada rakiplerini dize getiren Kemal Canlı ve Furkan Canlı finalde karşılaştı. Zevkli ve çekişmeli geçen maçın ardından rakibi Kemal Canlı’yı yenmeyi başaran Furkan Canlı şampiyonluğu kazandı.

Karşılaşmayı Çok sayıda tenis sporuna gönül veren taraftar izledi.

Karşılaşmanın ardından kupa töreni düzenlendi.

Turnuvada Şampiyon olan Furkan Canlı’nın ödülünü Sezal Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emre Sezal verdi. İkinci olan Kemal Canlı’nın ödülünü ise KATİK Başkanı Adnan Aydın verirken, turnuvada centilmenlik ödülünü ise Barış Bozkurt’a Sezal Grup İşletme Müdürü Mesut Çanak verdi.

Sezal Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emre Sezal, Merhum Babası Alaaddin Sezal’ın İsminin yaşatılmsından gurur duyduğunu belirtti.

Sezal, zevkli ve çekişmeli bir turnuvayı geride bıraktıklarını belirterek, "Yaklaşık 25 gündür devam eden turnuva maçları zevkli ve bir o kadar da heyecanlı geçti. Bu turnuvaya katılan bütün sporculara teşekkür ediyorum. Şartlar el verdiği sürece bu turnuvayı düzenlemeye devam edeceğiz. Her geçen yıl tenis sporuna ilginin artması bizleri sevindiriyor. Ayrıca, tenis sporunun kentimizde yaygınlaşması sayesinde bazı kurumlar da buna benzer turnuvalar düzenliyor. Buda bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Çünkü görüyoruz ki artık tenis sevilen bir spor oldu " diye konuştu. 








Editör: Haber Merkezi