Dereköy’ün yiğit, dürüst evladı, adına güreş festivallerinin düzenlendiği, 7 kez Avrupa, 3 kez dünya ve bir kez de Olimpiyat (2004 – Atina-Yunanistan) ikinciliği elde ederek göğsümüzü kabartan, güreş sporu yaşamında 39 kez istiklal marşımızı söyletip, bayrağımızı göndere çektiren Şeref Eroğlu,  memleketine,  güreş camiasına mesaj gönderdi.

AMACIM TÜRK GÜREŞİNİ DAHA ÜST SEVİYELERE TAŞIMAK 

Türkiye Güreş Federasyon'nun 5. Olağan genel kurulu 06 Kasım 2021 tarihinde Ankara'da yapılacağını hatırlatan, madalyalı şehrin altın madalyalı güreşçisi, şampiyonlar şampiyonu Şeref Eroğlu mesajında; “Bu seçimde Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığına aday olduğumu kamuoyunun bilgilerine sunarım. Bugüne kadar ay yıldızlı mayoyu Şerefle taşıdım, birçok başarılar kazandım. Avrupa ve Dünya arenasında Şanlı Bayrağımızı layık olduğu en üst noktada dalgalandırdım. Türk güreşini daha üst seviyelere taşımak için projelerimle bilgi birikimlerinle ve deneyimlerimle bu onurlu göreve talibim. Bu alanda kendini ispatlamış deneyimli, donanımlı çalışkan arkadaşlarımla büyük Güreş ailesi olarak bir yola çıkıyoruz. Sevgi ve Saygılarımla” ifadelerine yer verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ‘ADAY OL!’ DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da yakından tanıdığı, sevdiği, takdir ettiği dünya çapındaki güreşçimiz Şeref Eroğlu’nu desteklediği bilinirken, yine siyasetin mihenk taşı AK Parti Gurup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yerelde ise AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel’in de Eroğlu’na destek verdiği ve yanında oldukları biliniyor.

MÜJDEYİ CANLI YAYINDA MEHMET FİSKECİ VERDİ

Kentin sorunlarını gündeme taşıyan ve gündem oluşturan yayınlarıyla herkesin ilgisini çeken ve dikkatleri üzerine toplayan KENT KULİSİ’inde  haftanın belirli günlerinde, partneri aynı zamanda da KAGİD Başkanı olan Neşe Yıldızhan ile canlı yayın konukları Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan iken yayın esnasında tüm Kahramanmaraş’a, tüm Türkiye’ye duyuran deneyimli gazeteci Mehmet Fiskeci, müjdeyi vermişti.

MÜJDE, KAHRAMANMARAŞ’TA BÜYÜK HEYECAN YARATTI

Dünya çapındaki güreşçimizin Türkiye Güreş Federasyon Başkanı olacağının canlı yayında duyulması sonrasında şehirde bir sevinç yumağı oluştu, güreşseverler heyecanlandı.

KENT KULİSİ canlı yayınını saniye saniye izleyen geleceğin başkanı Şeref Eroğlu, duygularını şu cümlelerle özetledi; “Ben memleketimin evladıyım. Dereköy’den çıktım, şehrime, ülkeme madalyalar kazandırdım. Bu başarılar, bu madalyalar aslında güreş camiasının, aslında şehrimin, bana destek veren başta ailem ve dostlarım, hemşehrilerim. Güreş Federasyonu Başkanı olduğumda amacım, Türk güreşini bulunduğu yerden daha ilerilere taşımak, güreşi dünyada söz sahibi yapmak. Büyüklerimin tercih ve teveccühüne mazhar olmak benim için ayrı bir gurur vesilesi. Verdiğiniz destek için herkese teşekkür ediyorum!” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi