Antrenör Gültekin KARASU ve Sporcumuz Fatmagül GÜLER Olimpiyat dönüşü İstanbul ve Ankara’da katıldığıbir dizi ziyaretin ardından Kahramanmaraş’ta coşku ile karşılandı. Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde Davullar zurnalar ve çiçekler ile karşılama töreni düzenlendi. Antrenör ve Sporcumuzun Aileleri akrabaları, Fatmagül Güler’in arkadaşlarının katıldığı törende İl Müdürümüz Cemil Boz sporcumuzu çiçekler ile karşıladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Boz burada yaptığı konuşmada şunları söyledi.”Çok mutluyuz, şehir olarak ülke Millet olarak. Öncelikle bu gururu bizlere yaşattıkları için başta hocamız Gültekin Karasu’ya sonra kızımız Fatmagül Güler’e  ve tüm takım arkadaşlarına teşekkür ediyorum. 2016 Rio Olimpiyatlarında da Şampiyonduk şimdi de şampiyonuz İnşallah 2024 Paris’te de şampiyon olacağız inşallah. Madalyalara adeta ambargo koyduk çok gurur verici çok güzel bir mutluluk yaşattılar bize ve ülkemize. Maçları hep canlı seyrettik Sayın Bakanımız hem olimpiyatlarda hem Paralimpik olimpiyatlarında sporcularımızın yanındaydı bizlerde milletçe dualarımızla arkalarında olduk. Şehrimizin sporcularını böyle uluslararası arenada görmek tüm şehrimizi çok mutlu ediyor inşallah artarak devam edecek. Şehrimizin evlatlarının yanında tüm takım arkadaşlarını kutluyorum” dedi. 

Sporcumuz Fatmagül Güler yaptığı konuşmada “ Ülkem adına takım arkadaşlarımızla birlikte Tokyo 2020 paralimpik olimpiyatlarında mücadele ettik. Çok inandık çok çalıştık emeklerimizin karşılığını da aldık. Altın madalyayı ülkemize kazandırdık. 1.lik kürsüsünde İstiklal Marşımız okunurken hissettiğim duygularımı anlatacak cümle bulamıyorum. Bizlere inanan destekleyen Gençlik ve Spor Bakanlığımıza Gültekin hocama ve beni hep destekleyen aileme teşekkür ediyorum” dedi. Gültekin Karasu ise konuşmasında şunları söyledi” Öncelikle çok teşekkür ediyorum herkese Ülkem adına ve yaşadığım şehir adına çok gururluyum, bilindiği üzere pandemi döneminde bütün dünya spor yapamazken biz Kahramanmaraş’ta Cemil Müdürüm tüm salonları açtı tüm imkanları seferber etti. Herkes evinde otururken bizler çalıştık ve biz oraya bir sıfır önde gittik. Müdürüme huzurunuzda teşekkür ediyorum. Biz tokyoda buradan edilen duaları kilometrelerce uzaktan ardımızda hissettik yalnız olmadığımızı Türk Milletinin gücünü hissettik ben daha önce böyle bir duygu yaşamadım. Burdan ilgi gösteren kalbi bizimle birlikte atan herkese yüce milletimize teşekkür ediyorum.” Dedi

Karşılama töreni hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından tamamlandı.

Editör: Haber Merkezi