Sporun her dalına önem verdiğini belirten Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş, turnuvaya katılan 900 sporcunun takım kaptanlarına tişört, futbol topu vb. malzeme hediye etti.


Turnuvada oynayan tüm kurum ve mahalle takımlarına başarılar dileyen Başkan Okumuş sözlerine söyle devam etti Bu sene 3. Düzenlediğimiz kurumlar arası ve Mahalleler arası futbol turnuvasının ilk maçına geldik. Bütün takımlarına formalarını hediye ettik. Spor İlçe Müdürlüğümüz, Türkoğlu Kaymakamlığımız ve Belediyemiz olarak düzenlediğimiz bu turnuva daha önce ki turnuvalar gibi inşallah renkli geçeceğini düşünüyoruz. Amacımız Türkoğlu’muzu spor tesisleri noktasında belli bir seviyeye getirdik. Kurumlar ve Mahalleler arasında turnuvalarla hem sporu sevdirmek, hem de başarılı bir şekilde yoluna devam eden Türkoğlu Belediye Sporumuzun alt yapısını da buradan oluşturmak.




“AMACIMIZ SPORU GENÇLERE SEVDİRMEK

Futbolu sevdirmek Türkoğlu’muzun tanıtımına katkı sağlamak, sporu sevdirip gençlerimizi kahvehanelerden,  internet salonlarından ve kötü alışkanlıklardan vazgeçirmek için bu tür sportif aktivitelerin yapıldığı spor alanlarını hizmete sunduk. Bu vesile ile bu sene katılan 39 takıma başarılar diliyorum, centilmence ve güzelce geçmesini temenni ediyorum. Burada emeği geçen Spor İlçe Müdürümüz Necati Beye de teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Kılılı Cumhuriyet Ortaokulu takım kaptanı Ekrem Yüksek; “Geleneksel olarak düzenlenen Türkoğlu 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi günü futbol turnuva organizasyonun da en büyük paya sahip olan Türkoğlu Belediye Başkanımız Sayın Osman Okumuş’a buradan teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz. Böyle etkinliklerde bizi ve Türkoğlu’ndaki memur arkadaşlarımızı buluşturduğu için çok şanslıyız. Türkoğlu Belediyesi bu konuda öncü belediyelerden birisi. Biz Kılılı Cumhuriyet Ortaokulu olarak katılıyoruz. Buradan öncelikle başkanımıza ve gençlik spor ilçe müdürümüze çok teşekkürlerimizi sunuyoruz, ve turnuvaların devamını diliyorum.” diye ifade etti.




Türkoğlu Belediye Spor takım kaptanı Hüseyin Akkaya; “ Türkoğlu’nda Geleneksel olarak düzenlenen 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Günü kurumlar arası ve mahalleler arası futbol turnuvalarına başlıyoruz. Her türlü malzeme desteğini esirgemeyen Türkoğlu Belediye Başkanı Sayın Osman Okumuş’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu turnuva aynı zamanda Türkoğlu Belediye sporun alt yapısını oluşturmada çok önemli bir katkı sağlayacaktır. İlçemizin sporu gelişimi açısından fevkalade yararlı bir turnuva olacaktır. Bütün katılan takımlara teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.


Oyuncu Cevdet Kemeç; “Türkoğlu Belediye Başkanımız Sayın Osman Okumuş’a teşekkür ediyoruz. İlçemizde bir futbol turnuvası düzenledi. Boşta gezen gençlerimiz şuan futbol sahasında, kahve köşelerinde, sokaklarda değil. Herkes spora, herkes sağlıklı yaşama.”


Editör: Haber Merkezi