Maça oldukça etkili başlayan ev sahibi ekip ilk periyotu 19-11 önde bitirdi. İkinci periyotta da etkili oyununa devam eden Yeşil Beyazlılar ilk devreyi 43-33 önde kapadı.
Üçüncü periyotta skor üstünlüğünü rakibine vermeyen Zirve Basketbol Takımı durumu 60-52 yaptı. Son periyotta iyi oynuna devam eden ekip Ankara ormanspor’u 73-62 yenerek liderliğini sürdürdü.
Maç sonu açıklamalarda bulunan Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, “ Zirve Üniversitesi Basketbol takımını ve teknik heyeti aldığı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Zirve üniversitesi basketbol takımı her yıl hedefini yükselterek yoluna devam ediyor. Ümit ediyorum sezon sonunda koyduğumuz hedefe ulaşırız.” dedi.

Maça iyi başladıklarını belirten Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı Antrenörü Timuçin Meriç, “ Geçen hafta deplasmanda ummadığımız bir mağlubiyet almış olsakta kazanma alışkanlığı olan bir takımız. Maça da oldukça iyi başladık. Oyun içinde zaman zaman düşüşler yaşayabiliyoruz. Yeni bir ekip olmanın vermiş olduğu bir dezajantaj diyebiliriz. Bir arada daha çok çalışarak eksiklerimizi giderip yolumuza devam edeceğiz.” diye belirtti.

 

Editör: Haber Merkezi