Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ilimizde bulunan kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşları arasında sevgi saygı ve hoşgörü yaymak sporu sevdirmek ve kurumların bir bireyle biriyle tanışması gayesi ile futbol turnuvası heyecanlı maçlara sahne oluyor.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi takımı Ceza evini 7. 0, Milli Eğitime 6. 1 yenilgi ve geçtiğimiz günde İl jandarma Alay komutanlığını 7. 3 yenerek grup da 2. geldi ve gruptan çıkarak yarı finale kalmayı başardı. KSÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi takımının başarılı file bekçisi Panter İsmail gol yememek için her şeylerini ortaya koyuyor. Kalesine gelen topları teker teker kurtararak takım olarak başarmanın sevincini yaşıyorlar. Takım için kalecinin bir denge unsuru olduğu ve yaptığı hareketlerle bu dengeyi ayarlamasını iyi bilen panter İsmail, sadece kurtarış yapmak değil ekip olarak takımın motivesi ve başarısına katkı sağlamanın önemli olduğunun altını çiziyor. KSÜ Güzel sanatlar sosyal faaliyetler görevlisi olan İsmail takımını finale götürmek çok çalışıyor.

 Kahramanmaraş Batıpark ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Suni Çim sahada 15.04. 2017 tarihinde start alan 16 takımın katılım sağladığı futbol müsabakası 24 Mayıs tarihinde son bulacak. Cumartesi ve Pazar günü oynanan müsabakalar doğrultusunda turnuva bitimi sonucunda çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları doğrultusunda şampiyon belirlenecek.

Turnuvaya katılan takımlar: Kahramanmaraş SGK İl Müdürlüğü, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, KSÜ Rektörlük, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kahramanmaraş Barosu, Kahramanmaraş Adliyesi, Türkoğlu Milli Eğitim Müdürlüğü, Jandarma, İl Mili Eğitim Müdürlüğü, Ceza evi, Tarım İl Müdürlüğü, Ceza Evi2, İng Bank, KSÜ Mühendislik, Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Modasan dan oluşan takımlar kıyasıya mücadele veriyorlar.

Editör: Haber Merkezi