Bu sezon yaptığı flaş isimlerle kadrosunu güçlendiren Kahramanmaraşspor, son olarak Menemen Belediyespor’dan 28 yaşındaki stoper Hakan Vural Koçaslan’a 1 yıllık imza attırdı.

Yeni sezona güçlü bir kadro ile başlamak isteyen Kahramanmaraşspor, dış transferde bir yeni isme daha imza attırdı. Geçtiğimiz Yıl Menemen Belediyespor’da forma giyen28 yaşındaki stoper Hakan Vural Koçaslan ile 1 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.

Cumartesi akşam saatlerinde Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreni ile 1 yıllık sözleşmeye imza atan tecrübeli oyuncu Hakan Vural Koçaslan, imza töreninde yaptığı konuşmada, “Transferde emeği geçen sayın Başkanımız başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Büyük bir camiaya geldiğimin şimdi daha iyi farkına vardım. Kahramanmaraş’ın daha önceden biliyordum büyük bir camia olduğunu. İnşallah burada bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Kulübümüzü Bayrağımız daha yukarılara taşıyıp hedeflenen başarıyı yakalayacağız. Allah’ım utandırmasın her iki taraf içinde hayırlı olur inşallah.” Dedi.

 

Editör: Haber Merkezi